Vjenčanice koje pamtimo

Sofia Vergara
28.12.2015.

Koje su bijele i svečane kreacije obilježile 2015.?

Glumački par Jennifer Aniston i Justin Theroux bračne su zavjete razmijenili početkom kolovoza. Vjenčanje je bilo tajno, a ovaj je zvjezdani par pozvao svega sedamdesetak uzvanika i to u glumičin raskošni dom na Bel Airu. Vjenčane su fotografije snimili na plaži, a Jenn je blistala u bijeloj vjenčanici bez naramenica. Medeni mjesec proveli su na tropskome otočju Bora Bora.

 

Jennifer Aniston i Justin Theroux

Jennifer Aniston i Justin Theroux

 

U jednostavnoj i romantičnoj vjenčanici francuske modne kuće Chloé u 2015. udala se Bar Refaeli. Izabranik srca ove prelijepe manekenke i voditeljice je biznismen Adi Ezra. ‘Najsretniji dan u mom životu! Udala sam se za najboljeg prijatelja. Život, smijeh i ljubav – zajedno, zauvijek’, napisala je ljetos na dan svog vjenčanja ljepotica svjetskog glasa.

 

Bar Rafaeli

Bar Rafaeli

 

Definitivno najraskošnije holivudsko vjenčanje ove su godini upriličili glumica Sofia Vergara i Joe Manganiello, glumac čiji su preci Hrvati s otoka Brača. Vjenčanje su organizirali u Palm Beachu na Floridi, a mladenka je blistala u prekrasnoj kreaciji s potpisom Zuhair Murad.

 

Sofia Vergara

 

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh