Vjenčanje godine u francuskom dvorcu

11.03.2014.

Kim Kardashian i reper Kanye West izreći će sudbonosno 'da' u Château d'Ussé

Nakon što su Kim Kardashian i Kanye West napokon odredili datum vjenčanja, sve su glasnija šuškanja o tome gdje će se održati ceremonija. S obzirom na to da ih je pariški Versailles odbio, slavni par nastavio je potragu za savršenim mjestom za bajkovito vjenčanje, a čini se da ne odustaju od Francuske u kojoj provode mnogo vremena.

Najizgledniji odabir je Château d’Ussé, dvorac koji se nalazi tristotinjak kilometara od Pariza, a poslužio je i kao inspiracija piscu Charlesu Perraultu za bajku ‘Usnula ljepotica’.

 

Château d'Ussé

Château d'Ussé

 

“Kanye je opsjednut kreiranjem savršenih trenutaka poput prosidbe na stadionu. Trenutno radi na velikom iznenađenju koje će otkriti na vjenčanju zbog čega Kim doslovno nema pojma kako će sve izgledati. Nije sretna zbog te činjenice, a čak je i odabir vjenčanice prepustila njemu”, izvor blizak obitelji izjavio je za magazin Life & Style.

 

Château d'Ussé

Kimye

 

Izvor je dodao i da će malena North imati važnu ulogu u ceremoniji, a nama ostaje pričekati svibanj kad ćemo saznati da li je ovaj dvorac iz 11. stoljeća zaista savršen izbor za intimno vjenčanje starlete i repera koje će pratiti kamere.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

Kanye West sprema operu?!

O čemu je riječ?

▲ Povratak na vrh