Zašto bi rođenje bebe Meghan Markle i princa Harryja moglo pozitivno utjecati na modnu industriju?

18.04.2019.

Gotovo sve što Meghan Markle obuće pretvori se u maloprodajno zlato, a to će uskoro uključivati i odjeću za bebe – namještaj i igračke. Trgovci na malo i industrijski analitičari također predviđaju veliki prodajni boom u trgovinama sličnim onom koji je uslijedio nakon rođenja princa Georgea, princeze Charlotte i malog princa Louisa. Oni također kažu da bi se nova bebina maloprodajna snaga mogla proširiti na održive brandova za bebe, s obzirom na Markleine vlastite ekološke odluke.

 

 

Otkako se povezala s britanskom kraljevskom obitelji, prije i poslije braka, Markle se pokazala maloprodajnim hitom. Sama njezina vjenčanica potaknula je modnu industriju Velike Britanije na procijenjenih 150 milijuna funti, tvrdi Brand Finance, brandirana konzultantska kuća za procjenu vrijednosti poslovanja.

 

 

Helen Brocklebank, voditeljica britanskog udruženja luksuznih proizvoda Walpole, također očekuje da će Markle izabrati održivu modu za svoje novorođenče. “Vojvotkino zagovaranje održivih modnih marki u svojoj jezgri prešlo je u očekivanu odluku i to će se vjerojatno nastaviti nakon rođenja njezina djeteta i proizvoda odabranih za kraljevsko dijete”, rekla je.

 

Piše: N.B.
Footgrafije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh