Zašto je Emma Thompson prekinula suradnju na animiranom filmu “Luck”?

27.02.2019.

Glumica je napisala pismo o odluci

Vijest o odustajanju glumice Emme Thompson od sudjelovanja na filmu “Sreća” kojeg producira produkcijska kuća Skydance Media došla je prilično iznenadno.

 

 

Glumica je u pismu koje je objavljeno u Los Angeles Timesu navela svoj glavni razlog. Naime, za njezinu odluku zaslužna je produkcijska kuća koja je odlučila na projektu zaposliti bivšeg producenta kuće Pixar Johna Lassetera, koji je optužen za nedolično ponašanje.

 

 

Prošle godine mnoge su se holivudske glumice odlučile stati pred novinare i otkriti javnu tajnu o nedoličnom ponašanju slavnih producenata koji su mnogima od njih prijetili s uništavanjem karijere, ako ne prihvate njihovo zlostavljanje i Emma Thompson je u pismu objasnila kako ne može znajući za njihove tvrdnje sudjelovati u poticanju zadržavanja takvih osoba na visokim pozicijama u Hollywoodu. Cijelo pismo možete pročitati u nastavku:

 

 

Glumičin odlazak s projekta je hrabra poruka o ženskoj kolegijalnosti i međusobnom poštovanju, koje može dovesti do puno profesionalnijih odnosa na radnom mjestu.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

ELLE Kalendar: gdje se opustiti i zabaviti u narednih tjedan dana?

Koje nam se izložbe, koncerti, predstave i festivali smiješe od 16. do 23. kolovoza?

First Look: stigao trailer za Little Women i divan je!

Adaptacija klasika s potpisom Grete Gerwig savršeni je spoj poznatog i neočekivanog

▲ Povratak na vrh