Zašto je Kylie Jenner prestala snimati ‘Keeping Up With the Kardashians’?

29.03.2019.

Drama u nastavcima

“Keeping Up with Kardashians” trailer za 16. sezonu je objavljen jučer popodne. U njemu se Kylie Jenner nakratko pojavljuje i izjavljuje kako se teško nosi s nečim što je vjerojatno skandal preljuba njezine bivše najbolje prijateljice Jordyn Woods i bivšeg dečka njezine sestre Tristana Thompsona.

 

 

Us Weekly ima novo izvješće koje otkriva da Jenner nije dopustila da je ekipa dugo snima nakon te drame, već je napravila pauzu kako bi preboljela ono što je učinila njezina najbolja prijateljica.

 

 

“Kylie je napravila malu stanku od snimanja reality serije “Keeping Up with Kardashians”, ali nedavno se vratila na snimanje, bila je to borba i težak trenutak za nju”, rekao je jedan insider. “Bila je jako uzrujana zbog situacije s Jordyn i nije se htjela baviti njome ili ju morati rješavati.”

 

 

U traileru za novu sezonu serije koja se emitira već dugi niz godina (neki bi rekli predugi), Jenner je rekla: “Samo se nadam da postoji svjetlo na kraju ovog tunela, no trenutno ga ne vidim.” Nije prikazano na što je mislila kad je to rekla; no ipak je to samo teaser pred početak sezone.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh