Zašto je manekenka Carissa Pinkston lagala da je transrodna osoba?

30.07.2019.

Stvari su uvelike izmakle kontroli

Svi smo u dvadesetima radili gluposti, no Carissa Pinkston je apsolutna pobjednica… ili možda je bolje reći gubitnica. Poznata po svijetlo crvenoj kosi i pjegicama – imala je karijeru o kojoj je maštao svaki 20-godišnji model koji je težio ka uspjehu u modnoj industriji. Pojavila se u editorijalu visoke mode za Marca Jacobsa, Prabal Gurung, Edie Parker, te se čak pridružila Rihanninoj ekipi Savage x Fenty.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Twist❣️ (@twistpinkston) on Feb 15, 2019 at 3:13pm PST

 

No njezina se karijera nedavno zaustavila i zamrla nakon što su je fanovi pozvali da je u prošlosti objavljivala transfobične twittove, a zatim se pretvarala da je transrodna osoba kako bi izbjegla odmazdu javnosti.

 

Nekoliko mjeseci nakon objave transfobičnih poruka, Pinkston je povukla svoje izjave i ispričala se u postu u kojem je također objavila da je transrodna osoba. “Nisam još bila spremna za to, ali danas sam otpuštena iz modne agencije i od tada primam poruke mržnje i prijetnje smrću, pa sam prisiljena da progovorim istinu”, napisala je u bilješci koju joj je postavila na Instagram. “Ja sam transrodna osoba. Kroz promjenu sam prošla u vrlo mladoj dobi i živjela sam svoj život kao žena od tada. Bilo je vrlo teško sačuvati tajnu, ali ono što sam rekla o trans-ženama, izravan je odraz mojih unutarnjih nesigurnosti i od tada sam shvatila da ja stvarno jedam Žena. SVI SMO! ” izjavila je Carrisa. Premotajmo par mjeseci unaprijed, Carissa povlači i tu izjavu.

 

Carissa za sve krivi svoju mladost i strah. Što je sasvim normalan tok misli za jednu 20-godišnjakinju koju ulove kako širi govor mržnje, zar ne? Manekenka je također objavila fotografije transrodnog modela i zvijezde Hunter Schafer te otkrila kako Hunter s njom više ne razgovara te pozvala transrodnu zajednicu da je obrazuje kako bi izbjegla buduće provale.

Nekako sumnjamo kako će do toga doći, no možda bi joj mogli savjetovati da se na društvene mreže vrati kad odraste.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako je Kanye West rasplakao Beyonce?

Što se događalo iza kulisa kada je Kanye prekinuo Taylor Swift na VMA?

Quentin Tarantino prvi će put postati otac

Redatelj nije želio imati djecu dugi niz godina

Angelina Jolie se rasplakala isprativši sina Maddoxa na fakultet

Maddox će studirati na Sveučilištu u Seulu

Miley Cyrus u žestokoj borbi s kritičarima na Twitteru

Varanje, droga i razvod samo su neke od tema kojih se pjevačica dotakla

▲ Povratak na vrh