Zoe Kravitz i rock’n’roll vjenčanje godine u Parizu

01.08.2019.

Romantika ima novi imidž

Mjesec dana nakon vjenčanja, Zoe Kravitz i Karl Glusman polako su počeli dizati veo tajne sa svadbenog trijumfa zbog kojeg je cijeli Hollywood otputovao u Pariz u srpnju.

 

 

Vjenčanje Zoe Kravitz i Carla Glusmana održano je u glavnom gradu Francuske. 30-godišnja glumica i 31-godišnji glumac potajno su potpisali bračni ugovor u svibnju te su nakon toga priredili svečanu ceremoniju za prijatelje i rodbinu.

 

 

 

Svečana zabava održana je u pariškom domu Lennyja Kravitza. Među uzvanicima bile su i majka glumice Lisa Bonet sa suprugom Jasonom Momoaom, Nicole Kidman, Laura Dern, Reese Witherspoon, Denzel Wshington, Cara Delevingne i mnogi drugi. Svadbena zabava bila je zatvorena za autsajdere, no polako su mladenci ipak odlučili počastiti javnost s fotografijama genijalnih outfita koje su odlučili nositi te večeri.

 

 

Novopečeni mladenci objavili su fotografije na svojim Instagram profilima u personaliziranoj vjenčanoj robi – kožnim jaknama s obojenim portretima u golemim srcima i s natpisom Just married na leđima, u kojima su oboje plesali tijekom cijele noći.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Best dressed sa sinoćnje dodjele Zlatnih globusa

Čiji su nam stylinzi zapeli za oko?

Konačno imamo fotografije vjenčanja Zoe Kravitz

Među njima i jedna s prijateljicama iz Big Little Lies

KVIZ: Koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u Opatiju i sudjelujte u kvizu „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“

▲ Povratak na vrh