Zoe Kravitz i rock’n’roll vjenčanje godine u Parizu

01.08.2019.

Romantika ima novi imidž

Mjesec dana nakon vjenčanja, Zoe Kravitz i Karl Glusman polako su počeli dizati veo tajne sa svadbenog trijumfa zbog kojeg je cijeli Hollywood otputovao u Pariz u srpnju.

 

 

Vjenčanje Zoe Kravitz i Carla Glusmana održano je u glavnom gradu Francuske. 30-godišnja glumica i 31-godišnji glumac potajno su potpisali bračni ugovor u svibnju te su nakon toga priredili svečanu ceremoniju za prijatelje i rodbinu.

 

 

 

Svečana zabava održana je u pariškom domu Lennyja Kravitza. Među uzvanicima bile su i majka glumice Lisa Bonet sa suprugom Jasonom Momoaom, Nicole Kidman, Laura Dern, Reese Witherspoon, Denzel Wshington, Cara Delevingne i mnogi drugi. Svadbena zabava bila je zatvorena za autsajdere, no polako su mladenci ipak odlučili počastiti javnost s fotografijama genijalnih outfita koje su odlučili nositi te večeri.

 

 

Novopečeni mladenci objavili su fotografije na svojim Instagram profilima u personaliziranoj vjenčanoj robi – kožnim jaknama s obojenim portretima u golemim srcima i s natpisom Just married na leđima, u kojima su oboje plesali tijekom cijele noći.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

KVIZ: Koliko se poznajete prije nego što se vjenčate?

Mladenci, dođite na Sajam vjenčanja ovog vikenda u Opatiju i sudjelujte u kvizu „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“

Kako su glumci reagirali na finale "Big Little Lies" na Instagramu?

Zoe Kravitz i Laura Dern su svi mi kad gledamo BLL

Charlotte Casiraghi svojim vjenčanjem odala je počast Grace Kelly

Charlotte je na vjenčanju nosila ogrlicu koju je Grace Kelly dobila kao vječani poklon od princa Rainiera

Zoë Kravitz se udala u tajnosti

Kćer Lennyja Kravitza uplovila je u bračne vode

▲ Povratak na vrh