Zvijezda se rađa: tko je nova holivudska “it” cura?

18.07.2019.

Dok svi odmaraju, ona se pretvara u globalni fenomen

Uvijek je uzbudljivo gledati kako se nova zvijezda rađa pred našim očima, no s obzirom na ozbiljnost s kojom Sydney Sweeney priča o svojoj karijeri i poslu, pomislili bismo da je na refelektore i papparazze naučena odavno.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) on Jun 30, 2019 at 5:18pm PDT

 

Ako pratite novu hit-seriju Euphoria, njezino vam je lice već poznato, ali ako je ovo prvi put da čujete njezino ime, nećete dugo kaskati jer bi ju ovog ljeta mogli vidjeti kako iskače iz paštete. Naime, osim što tumači jednu od glavnih uloga u Euphoriji, Sweeney će se pojaviti i u najiščekivanijem filmu ovoga ljeta – Once Upon a Time in Hollywood.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) on Jul 16, 2019 at 7:29pm PDT

Od malena je bila sigurna da želi biti glumica te je svoje roditelje uvjerila da se iz Washingtona trebaju preseliti u Los Angeles, slično kao Emma Stone, uz pomoć powerpoint prezentacije! No unatoč njihovom popuštanju u drugim stvarima, škola je morala biti na prvom mjestu te se Sweeney nije obrazovala u glumačkom umijeću, već u biznisu, ali to nije usporilo njezinu karijeru. Glumila je dosad u serijama Sharp Objects, The Handmaid’s Tale, Heroes i Criminal Minds, da nabrojimo samo neke od poznatijih.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) on Jul 2, 2019 at 10:43am PDT

Za Cassie, promiskuitetnu tinejdžericu čiju ulogu tumači u Euphoriji, osmislila je čitavu životnu priču – od samoga rođenja. Sweeney kaže kako je to njezin način stvaranja lika te svjedoči da se s Cassienom osobnošću do neke mjere poistovjećuje. Tvrdi da su obje pretjerano dramatične, što je uvidjela usporedbom dvaju dnevnika – svog vlastitog i Cassieinog fiktivnog.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) on Jul 4, 2019 at 9:03am PDT

No, za razliku od Cassie, Sydney nije luda partijanerica koja bi se usudila u stvarnom životu pojaviti toples ili se nakljukala drogama nakon lošeg prekida. Bar je na prvu, savjesna i karizmatična djevojka, koja o svojoj personi nema veličanstvenih zabluda, a s osjećajem za likove i nesumnjivim glumačkim talentom, drži puno veće pravo na “divasto” ponašanje od većine svojih vršnjakinja. Čini se kako ju čeka doista blistava budućnost i jedva čekamo gledati kako postaje sve bolja i bolja!

 

Piše: D.M.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

ELLE modni radar: Talijanke besprijekornog stila

Od talijanskih djevojaka učimo kako izgledati luksuzno svaki dan

Trendseterice i ovog ljeta vole #allwhite outfite

Styling koji obožavamo svakog ljeta

Brend iz New Yorka koji je zaludio trendseterice

The Frankie Shop osvaja na prvi pogled

▲ Povratak na vrh