Zvijezde koje su nas u 2018. iznenadile promjenom frizure

04.04.2018.

Još uvijek smo u prvoj polovici godine, a brojne zvijezde već su nas iznenadile zanimljivim promjenama frizure

Ova godina definitivno je u znaku promjene, a to su nam već početkom godine pokazale brojne poznate dame koje su skratile svoje šiške ili obojale smeđu kosu u platinasto plavo. U nastavku vam donosimo sedam celebrity promjena frizure koje su nas oduševile.

Leighton Meester

Najrecentnija od svih promjena. Leighton nas je prije nekoliko dana iznenadila novom bojom kose – platinasto plavom. Iako smo navikli na Leighton kao brinetu koju vežemo uz lik Blair Waldorf ova boja joj isto tako savršeno stoji i odlično ističe njezine nježne crte lica.

Emma Watson

Emma je oduvijek bila poznata po drastičnim promjenama frizure. Prije nekoliko godina oborila nas je s nogu  pixie frizurom u stilu šezdesetih, a ove godine to su kratke šiške koje joj savršeno uokviruju lice i otkrivaju nam neku novu dimenziju Emme.

Selena Gomez

Ova godina počela je burno za Selenu Gomez, a promjene u njezinom životu odrazile su se i na promjene frizura. Prvo je svoju dugu smeđu kosu ošišala u kratki bob koji je zatim obojala u platinasto plavo, a nakon toga se vratila prirodnoj boji, šiškama i ekstenzijama.

Rosie Huntington-Whiteley

Supermodel i glumica uvijek izgleda savršeno, a njegovana kosa boje meda postala je njezin zaštitni znak. Čak i sa šiškama njezina kosa izgleda savršeno uz dodatnu dozu nonšalantnosti.

Daisy Ridley

Popularnu glumicu znamo po tamnosmeđoj kosi i jakim obrvama, ali prije nekoliko oduševila nas je novom bojom kose koja je promijenjena zbog uloge u novom filmu.

Sarah Jessica Parker

Riječ je o minimalnoj promjeni, ali zvijezdu Seksa i Grada jednostavno vezujemo uz bogate valove i kovrče tako da su nas šiške i ravna kosa svakako iznenadili, ali ugodno!

Ciara

Američka pjevačica svoju dugu bujnu kosu zamijenila je pletenicama koje joj jednako tako stoje odlično.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia/ @itsmeleighton / @selenagomez / @rosiehw / @daisyridrey / @emmawatson / @ciara

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh