Domovi slavnih dizajnera kroz leću Françoisa Halarda

26.10.2019.

François Halard: A Visual Diary

François Halard, slavni fotograf arhitekture i interijera, u suradnji s Rizzolijem predstavio je svoju novu knjigu, ili kako naslov daje naslutiti- vizualni dnevnik.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francois Halard (@francoishalard) on Jul 6, 2019 at 8:38am PDT

Halard se je kroz 30-godišnju karijeru i suradnju s velikim časopisima kao što su Vogue, Apartamento i T Magazine prometnuo u najpoznatijeg fotografa arhitekture i interijera našeg vremena. François Halard: A Visual Diary više je od samo coffee table knjige ili glossy časopisa, medija u kojima Halard do danas uspješno djeluje, naime, u ovoj knjizi bit će osjetniji Halardov tzv. personal touch i to kroz autorove osobne komentare, i to vlastitim rukopisom, a o prostorima koji ga inspiriraju. Naime, njegov jedinstveni fotografski senzibilitet u novoj knjizi nadopunjen je velikim znanjem o povijesti dizajna, a svaka priča može se promatrati kao lekcija iz gledišta velikog umjetnika.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Teresa Garcia 🇵🇹 (@urbanteresa) on Sep 30, 2016 at 4:44pm PDT


U Halardovom novom vizualnom dnevniku čitatelji/gledatelji imat će priliku bolje upoznati među ostalim i neoklasično zdanje u Belgiji koje Dries van Noten zove domom, kao i ekstravagantni pariški stan Ricka Owensa. U sklopu 25 prikazanih interijera, ovoj uzbudljivoj knjizi bit će predstavljen i Halardov dom u francuskom gradiću Arlesu, istom onom Arlesu koji je poznat kao važno mjesto inspiracije nekih od najvažnijih umjetnika 19. i 20. stoljeća. Možda je baš ova knjiga idealno štivo uz koje ćete na udobnom naslonjaču poželjeti provesti zimske mjesece koji nam se bliže.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francois Halard (@francoishalard) on May 11, 2019 at 5:42am PDT

Piše: L.H.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Ako želite pogled na more predlažemo da nabavite rad Josipe Krolo

Uljepšajte svoje zidove ovim jedinstvenim printevima domaće umjetnice

Louis Vuitton u subotu otvara svoj prvi restoran

Kulinarska avantura legendarne francuske kuće

Ove predmete jedva ćete čekati vidjeti u svom domu!

Složili smo wishlistu divnih detalja za dom!

▲ Povratak na vrh