Kako napraviti savršene Insta-fotografije interijera?

23.04.2018.

Otkrivamo vam pet trikova koji će vam pomoći da napravite savršene Instagram fotografije interijera

Svi znamo da je potrebno sve više truda da se istaknete na nečijem Instagram feedu, posebice kada su u pitanju interijeri. U nastavku vam donosimo šest trikova koji će vam pomoći da vaše fotografije interijera postanu zanimljive i inspirativne.

Dnevno svjetlo

Podne lampe su odlična stvar i naš su najbolji prijatelj za večernja uživanja uz knjigu, ali na fotografijama rijetko daju adekvatno osvjetljenje. Interijere obavezno fotografirajte kada je u vašem prostoru najviše dnevnog svjetla. Na taj način fotografije će izgledati živopisnije i nećete imati problema sa žutim tonovima umjetnog svjetla.

 

Uređivanje fotografije

Nemojte pretjerivati s filterima, najbolje fotografije interijera najčešće su one prirodne. Fokusirajte se na kompoziciju, a u postprodukciji se poigrajte samo kontrastima i bojama, ako je potrebno.

Minimalistički pristup

Čak i kada se prostor oko vas čini čist i uredan, fotografije najčešće pokazuju da je drugačije. Uklonite sve sitnice koje vam samo smetaju na fotografiji i stvorite minimalističko okruženje.

Eksperimentiranje

Fotografije interijera ne moraju uvijek biti klasične i realne, poigrajte se kutom snimanja, kompozicijom i zumiranjem i iznenadit ćete se, mogućnosti su neograničene!

Dubina prostora

Ne morate nužno biti udaljeni od svih objekata da bi fotografija izgledala dobro. Stanite ispred vaze s cvijećem koja će se nazirati na fotografiji i na taj način stvorite dojam dubine prostora.

 

Piše: A.S.

Foto: @fotografanders

Preporučujemo

Pročitajte i...

Acne Studios od sada i u svijetu interijera!

Što kažete na jastuke i šalice s potpisom Acne Studios?

Iznenadite zaljubljenike u interijere s ovim genijalnim poklonima

Zanimljivi detalji koji će uljepšate domove vaših bližnjih

Čarobna zimska bajka s potpisom Diptyquea

Kultna pariška niche parfumerija Diptyque već nas tradicionalno, u ovo doba godine, oduševljava limitiranim blagdanskim izdanjem svojih neodoljivih mirisnih svijeća

Zavirite u dom Lady Gage vrijedan više od 22 milijuna dolara

Kako izgleda rustikalna kuća u kojoj živi poznata pjevačica?

10 mirisnih svijeća koje će vam uljepšati jesenske večeri

Vrhunski mirisi kao stvoreni za hladne večeri

▲ Povratak na vrh