Kako to izgleda kada Dior uredi vaš dom?

20.09.2019.

Kao san snova!

Renomirana modna kuća Dior radi punom paru. Nakon što je prošli mjesec otvorila novi butik u Parizu i lansirala kampanju za novu kolekciju s Carom Delevingne u glavnoj ulozi, u javnost je izbacila i kampanju namijenjenu predstavljanju nove kolekcije za uređenje doma.

 

 

Kolekcija imena “Check’N’Dior” sastoji se od detalja namijenjenih uređenju interijera, a čine ju vizualno upečatljivi i vrlo posebni setovi tanjura, čaša, stolnjaci, vaze, pepeljare i drugi sitni detalji s kojima možete ukrasiti svoj stol i impresionirati svakog gosta. Ovu zanimljivu kolekciju dizajnirala je Cordelia de Castellane, a inspiraciju je pronašla u odjeći i modnim dodacima za jesen/zimu 2019. koje je kreirala kreativna direktorica kuće Dior  Maria Grazia Chiuri, a koji su bili predstavljeni publici u Parizu u veljači.

 

 

Karirani uzorci, crna, bijela i crvena boja te motivi igraćih karata čine okosnicu nove Diorove kolekcije slaveći britanski duh koji se provlačio pistom modne revije. Sve fantastične detalje iz nove, limitirane Dior Maison kolekcije, koja će svaki stol učiniti posebnim, moći ćete nabaviti od 15. studenog u pariškom butiku modne kuće te na službenim online stranicama. Malo je reći da bismo najradije sve preselili u svoje kuhinje!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Profimedia/Dior

Pročitajte i...

ELLE edit: Inspirirale smo se divnim rasparenim naušnicama s Dior i Schiaparelli couture revija

Zavirile smo u najdraže webshopove i pronašle najljepše komade

Kako pariška kuća Dior zamišlja proljeće?

Nova kampanja za nadolazeću toplu sezonu

Ovaj kozmetički proizvod potpuno nepravedno zanemarujemo

Jedini proizvod koji bi nam zimi trebao biti važniji od balzama za usne

Fantastičan red carpet look Charlize Theron

Charlize i Dior su savršen par

▲ Povratak na vrh