Karl Lagerfeld započinje hotelijersku karijeru

Karl Lagerfeld
20.10.2016.

Postoji li nešto što ovaj neumorni kreativac ne može?

Česta je predrasuda da muškarci nisu sposobni za multitasking, ali jedan slavni Nijemac tu je da takve mitove zauvijek razbije.

Dizajner extraordinaire Karl Lagerfeld danas je službeno najavio pokretanje (još jednog) vlastitog brenda – Karl Lagerfeld Hotels & Resorts. Ovaj biznis uključivat će članske klubove, restorane i stambene zgrade izgrađene u suradnji s korporacijom Brandmark Collective BV. Ovo čak i nije prvi put da se Lagerfeld okušao u ugostiteljskim vodama. Već je nadzirao izgradnju hotela u Macau, ali i predvorja u stambenoj zgradi u Miamiju te je kao kreativni savjetnik sudjelovao na nekolicini sličnih projekata u Europi i Aziji.

Osim praktičnog iskustva, Karl je u više navrata priznao i kako obožava boraviti u hotelima (a tko ne obožava?). To i ne čudi, s obzirom da on u svom rasporedu ima vođenje dvaju dizajnerskih brendova, vlastitog modnog brenda, linije inspirirane svojom mačkom, dizajniranje vjenčanog prstenja, rad na reklamama za sladolede i osmišljavanje ambalaža Coca-Cole, a sada – i vlastiti hotelijerski biznis.

Pripremite se, stiže svijet s potpisom Karla Lagerfelda – jer ovaj neumorni kreativac ne pokazuje želju za usporavanjem.

Piše: N.K.
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Devet kultnih modnih dokumentaraca koje možete pogledati na You Tubeu

Donosimo vam listu sjajnih dokumentaraca za koje vam treba samo dobra internetska veza

Fendi maksimalizam Karla Lagerfelda

Karl Lagerfeld osmislio posebnu Fendi kolekciju inspiriranu glasovitim FF logom

Tko su Lagerfeldove "Choupette" djevojke?

Karl Lagerfeld ima svoje favorite, u to nema sumnje. Chanel djevojku možete uočiti izdaleka, a već neko vrijeme njemački dizajner ima skupinu ambasadorica za Chanel koje odražavaju prošlost, sadašnjost i budućnost dizajnerske kuće

Chanel pokreće još dvije modne linije za ljeto i zimu

Iako godišnje samo za Chanel dizajnira šest opsežnih kolekcija, Karl Lagerfeld pokreće još dvije linije

Slavni dizajneri i njihove muze

Smatramo li da su dizajneri umjetnici ili ne, oni žive kao umjetnici, a za stvaranje novih kolekcija, potrebna im je inspiracija

Kaia Gerber radi na kolekciji s Karlom Lagerfeldom

Mogu li Lagerfeld i Kaia Gerber ponoviti lanjski uspjeh suradnje Tommy Hilfigera i Gigi Hadid?

▲ Povratak na vrh