Karl Lagerfeld započinje hotelijersku karijeru

Karl Lagerfeld
20.10.2016.

Postoji li nešto što ovaj neumorni kreativac ne može?

Česta je predrasuda da muškarci nisu sposobni za multitasking, ali jedan slavni Nijemac tu je da takve mitove zauvijek razbije.

Dizajner extraordinaire Karl Lagerfeld danas je službeno najavio pokretanje (još jednog) vlastitog brenda – Karl Lagerfeld Hotels & Resorts. Ovaj biznis uključivat će članske klubove, restorane i stambene zgrade izgrađene u suradnji s korporacijom Brandmark Collective BV. Ovo čak i nije prvi put da se Lagerfeld okušao u ugostiteljskim vodama. Već je nadzirao izgradnju hotela u Macau, ali i predvorja u stambenoj zgradi u Miamiju te je kao kreativni savjetnik sudjelovao na nekolicini sličnih projekata u Europi i Aziji.

Osim praktičnog iskustva, Karl je u više navrata priznao i kako obožava boraviti u hotelima (a tko ne obožava?). To i ne čudi, s obzirom da on u svom rasporedu ima vođenje dvaju dizajnerskih brendova, vlastitog modnog brenda, linije inspirirane svojom mačkom, dizajniranje vjenčanog prstenja, rad na reklamama za sladolede i osmišljavanje ambalaža Coca-Cole, a sada – i vlastiti hotelijerski biznis.

Pripremite se, stiže svijet s potpisom Karla Lagerfelda – jer ovaj neumorni kreativac ne pokazuje želju za usporavanjem.

Piše: N.K.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Upoznajte novo lice Chanelove Petice

U Bratislavi je upravo završeno predstavljanje novog reklamnog filma za L'Eau s Lily-Rose Depp

Najvažnija životna lekcija Karla Lagerfelda

Lagerfeld definitivno pripada u one veličine koje padaju na pamet kod onih klasičnih pitanja "S kim bi volio zapeti na pustom otoku?" ili "S kojom poznatom osobom bi volio otići na večeru?"

Diana Vreeland

Najpoznatiji citati modnih legendi

"Odjeća ništa ne znači dok netko ne živi u njoj."

Chanelova večer u New Yorku

Karl Lagerfeld komentirao napad na Kim Kardashian

Slavni dizajner ne vidi razloga čuđenju i nevjerici: "Ne možete pokazivati svoje bogatstvo i onda se čuditi što ga ljudi žele dijeliti."

Karl Lagerfeld accessories dostupni u Zagrebu i Splitu

Eklektični dodaci modnog čarobnjaka na policama XYZ-a

Karl Kustomize - dizajnirajte sami svoj model dizajnerskih tenisica

Karl Lagerfeld ponovno je korak ispred konkurencije

▲ Povratak na vrh