Nekoliko prekul prijedloga za poklone za dom s kojima ne možete pogriješiti

13.10.2019.

Što pokloniti domaćinu?

Bilo da ste ove godine konačno na vrijeme počeli kupovati božićne poklone ili vas uskoro čeka tulum useljenja ili rođendan neke bliske osobe, pokloni za dom uvijek su dobra ideja.
No, koliko ljudi, toliko čudi i ponekad je teško pogoditi specifičan stil osobe koju želite razveseliti. Kako bismo vam pomogli u rješavanju potencijalnih dilema donosimo popis predmeta za dom s kojima ćete teško pogriješiti. Ako želite ušparati koji novčić i ne žuri vam se jako s poklonom, pričekajte kraj studenog i famozni Black Friday i Cyber Monday kad ćete predmete s popisa naći po sniženim cijenama.

 

Jedinstvene svilene jastučnice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slip Silk Pillowcase (@slipsilkpillowcase) on Oct 5, 2019 at 3:21pm PDT


Svilene jastučnice imaju dokazane brojne prednosti za zdravlje kože i kose, a osim toga imaju i prirodno hipoalergensko djelovanje. Sigurno ćete se složiti s nama kad kažemo da je ipak najveća prednost svilene posteljine osjećaj luksuza koje buđenje u njoj izaziva.

 

Vintage vadičep

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Παρουσιαση (@parousiasi_shop_katerini) on Jun 2, 2018 at 12:38am PDT

Priložite ovom legendarnom vadičepu s Alessijevim potpisom dobru bocu vina i garantiramo da će vas primatelj poklona nagraditi osmijehom od uha do uha.

Pastelni kuhinjski mini-aparati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Smeg Hrvatska (@smeg_hrvatska) on Sep 30, 2019 at 2:37am PDT


Neodoljive pastelne nijanse i retro štih Smeg kućanskih aparata poput kuhala za vodu ili tostera neupitno će unijeti dozu stila u svaku kuhinju.

 

Individualni držači za četkice za zube

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armand (@raskal_jalanan) on Apr 4, 2018 at 1:05pm PDT


Ovaj simpatičan keramički držač za četkicu za zube odlično paše u svaku kupaonu, a zbog rupe na dnu sprječava nehigijensko nakupljanje vode. Cijena je vrlo pristupačna pa možete nabaviti po jedan za svakog pojedinog člana kućanstva.

 

Piše: L.H.
Fotografije: Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh