Nimalo obično Colette ljeto

10.08.2017.

Zaboravite goleme plamence i još veće labudove, ovog ljeta hit dodatak za plažu je "hirovita" Colette ležaljka iz kolekcije "Les Vacances de Lucien"

Radi se o jednom od posljednjih projekata pariške robne kuće koja je ranije ove godine najavila kako 20. prosinca zauvijek zatvara svoja vrata. Ipak, prije nego Parizu i svijetu kaže posljednji “adieu”, Colette je uz pomoć proslavljenog PR stručnjaka Luciena Pagèsa osmislila savršeno ljeto i sve što s njime ide u paketu. “Colette je promijenila modu i promijenila je Pariz. Strašno će nam nedostajati, a ovo sve je naš veličanstven oproštaj,” izjavio je Pagès komentirajući zadatak koji mu je povjerila Sarah Andelman. Ideja je bila dovesti ljeto u Colette, pretvoriti prvi kat u veliko bezbrižno ljetovalište i ponuditi kupcima sve što bi im ovog ljeta moglo zatrebati. Pagès je u tu svrhu angažirao brojne dizajnerske i glazbene zvijezde, a rezultat su fenomenalni ljetni dodaci i šarena garderoba za najzabavnije ljeto do sad. Majica “Talk to my PR” s potpisom dizajnerice Vanesse Seward, Loewe espadrile, Byredo putne torbe, šarmantna sladoledarska kolica, baloni, dizajnerske razglednice i naravno, unikatne dizajnerske ležaljke čine tek dio ljetne Colette ponude koju svakako provjerite nađete li se ovog kolovoza u Parizu.

Tekst: Maja Karnik
Foto: Colette

Preporučujemo

Pročitajte i...

Nakon Colette, Pariz ima Nous

Pariz nakon Colette ima novu shopping destinaciju za izbirljive "šmekere"

Pet trendi boja koje će transformirati interijer vašeg doma

Ako vam je dosadio vaš interijer i tražite promjenu prije blagdana, donosimo vam nekoliko ideja s bojama koje će transformriati vaš dom

Život nakon Colette

Bliži se 20. prosinac, dan kada će pariška robna kuća Colette zauvijek zatvoriti svoja vrata

Chanel groznica zahvatila kultni pariški Colette

Izloge kultne pariške robne kuće Colette preplavili su komadi iz jesenske kolekcije kuće Chanel

Devet legendarnih autorica i odjeća koju su nosile

Modni stil je dio identiteta, a ove autorice dokaz su toga da izbor odjeće može slati snažne poruke

Kako provesti ovaj vikend u Zagrebu?

Ovog vikenda nas u Zagrebu ponovno čekaju filmovi pod zvijezdama, puno tuluma, piknika i zanimljivih izložbi

▲ Povratak na vrh