Odaberite novu boju zida prema vašem horoskopskom znaku

10.01.2017.

Savršena inspiracija za interijer po vašoj mjeri

Uređujete li novi stan, preuređujete stari ili vam je samo potrebno malo osvježenje u vašem domu, mijenjanje boje zida uvijek je jedan od najjednostavnijih i najefektnijih odabira. Ukoliko vam nedostaje inspiracije, potražite je našem u horoskopom vodiču kroz interijere! Kojem znaku koja boja najbolje odgovara, pročitajte u nastavku:

Ovan – Ružičasta

Vi ste dinamični, samouvjereni i ne bojite se eksperimenta. Iako će mnogi ružičastu proglasiti dječjom bojom, vi znate da je ona snažna, odvažna i potpuno prihvatljiva za odrasle. Kao i vi, ružičasta je samodostatna u prostoru.

pink-ovan

 

Bik – Crna

Neki će reći da ste tvrdoglavi, ali vi znate da samo imate čvrsta stajališta. Znate cijeniti ljepotu i luksuz, što vas čini trendseterima, a to je i razlog zašto vam crna tako dobro pristaje – trendi je i odvažna poput vas.

crno-bik

 

Blizanci – Žuta

Blizanci su živahni, prilagodljivi i jako društveni. Sunčano žuta nijansa savršeno pristaje takvim društvenim leptirićima! Uostalom, žuta je fleksibilna – s njom možete kombinirati gotovo sve, što znači da vam neće brzo dosaditi.

zuto-blizanci

 

Rak – Svijetloplava

Od svih znakova vi najviše volite provoditi vrijeme kod kuće. Plava boja njeguje i hrani, što će vam pomoći da se napunite energijom nakon dana. Osim toga, ova nijansa potaknut će vašu kreativnost.

rak-baby-blue

 

Lav – Ljubičasta

Kada je riječ o drami, uvijek možete računati na lava! I to kažemo u najboljem mogućem smislu. Vi ste začin u svakom društvu, inspirirajući druge vašim osebujnim stilom i zvjezdanom karizmom. Ljubičasta, boja kraljeva, savršeno vam odgovara.

purple-lav

 

Djevica – Bež

Vi ste tip osobe koja može vidjeti razliku u 20 tonova bež boje. Kao pravim praktičarima, za vas je neutralna boja logičan i pametan izbor.

bez-djevica

 

Vaga – Zelena

“Oštri, ali pravedni”, opis je koji vam najčešće daju. Imate snažne osobne stavove, ali i mekšu stranu koja zna cijeniti ljepotu u svim njezinim oblicima. Vaš životni cilj je postići ravnotežu, a zato vam i nijanse zelene najbolje odgovaraju – predstavljaju sklad.

zeleno-vaga

 

Škorpion – Crvena

Vi ste strastvena osoba koja se potpuno daje u sve što radi. Crvena boja odgovara ovom aspektu vaše ličnosti, ali predstavlja i vašu izraženu odlučnost. Vaši “instinkti” najčešće su točni.

crveno-skorpion

 

Strijelac – Smeđa

U vašoj grupi prijatelja vi ste filozof, poznati po dijeljenju mudrosti. Iako su strijelci često puni energije, ova nijansa smeđe savršeno odgovara tom vašem aspektu dok vas istovremeno smiruje.

smede-strijelac

 

Jarac -Siva

Rezervirani, strpljivi i marljivi, vi vjerujete u izreku: “Strpljen – spašen”. Disciplinirani kakvi jeste, planirate svoju budućnost, vjerojatno i po pet godina unaprijed. Ova neutralna, svevremenska nijansa savršen je odabir za vas. Vjerujemo da je teško, ali znamo da ćete među opcijama pronaći najbolju nijansu za sebe.

sivo-jarac

 

Vodenjak – Narančasta

Društveni, a istovremeno potpuno samostalni, vaši ukusi uvijek naginju prema neobičnom i eklektičnom. Vi ste originalni te vidite vrijednost u stvarima koje drugi izbjegavaju. Baš kao i u ovoj boji! Ova jarka nijansa unikatna je kao i vi.

narancasta-vodenjak

 

Ribe – Plava

Kreativni, osjetljivi i suosjećajni, vi ste pravi vodeni znak. Baš kao i rak, prirodno težite k plavim nijansama jer vas opuštaju. Doduše, vaš izbor boje malo je tamniji i lakše se stapa s pozadinom te vam pruža pravu distrakciju.

plavo-riba

 

 

N.K.
Foto: Pinterest

Preporučujemo

Pročitajte i...

Brze i jeftine promjene uz koje za čas možete preurediti dom

Otkrijte nekoliko jednostavnih načina kako da uz mali napor i minimalnu količinu novca u potpunosti promijenite izgled vašeg doma

Koja je vaša savršena destinacija prema horoskopskom znaku?

Neka vam zvijezde pomognu pri odabiru savršene destinacije za sljedeće putovanje

Zelena i ružičasta - hit kombinacija boja u uređenju interijera

Ovaj odvažan par boja nije teško uklopiti u uređenje doma, stoga vam za inspiraciju donosimo nekoliko najljepših zeleno-ružičasto kombinacija

Kako pripremiti dom za kućna druženja?

Ukoliko vas ideja o spremanju doma sprječava da organizirate druženje, ovi savjeti pomoći će vam da se to promijeni

Kako stilizirati stolić za kavu u dnevnom boravku?

Malim koracima i bez puno muke promijenite izgled svog stolića

Instagram kao inspiracija za uređenje interijera

Pronašli smo 10 zanimljivih profila koji donose zanimljive i inovativne ideje za uređenje doma

▲ Povratak na vrh