Ove trendi fleksibilne garniture mogu se uklopiti u baš svaki prostor

04.09.2017.

Fleksibilne garniture Avant-Après dizajnera Sergia Bicega za Sabu predstavljaju inovativan projekt komada namještaja koji se može uklopiti u svaki prostor

Ova trendi fleksibilna garnitura mekanih i zavodljivih oblika, ostavlja dojam prozračnosti prostora, a nadasve zadivljuje brojnim mogućnostima transformacije, zahvaljujući jedinstvenom naslonu za ruke koji se može postaviti na različite pozicije duž cijele baze sjedala garniture.

Garnituru naziva Avant-Après dizajnirao je Sergio Bicego, a ona se prilagođava potrebama ukućana jednostavnim pomicanjem udobnog i ojastučenog rukonaslona tako da se transformira u različite sastave – za odmor, za čitanje, za druženje s prijateljima ili za poslijepodnevni odmor.

Efektan dodatak oblikovanju ove cool garniture čini pomični drveni stalak koji se postavlja duž sjedećeg dijela garniture, a ima funkciju stolića, služi za odlaganje knjige, novina, osvježenja ili bilo čega drugoga. Kad je u pitanju kolorit na raspologanju je široka paleta boja kao i materijala, a navlake garniture se mogu skinuti i perive su, pa je i održavanje jednostavno.

Više o ovoj jedinstvenoj garnituri možete saznati na stranicama Art Interijera, a u nastavku pogledajte kako ona izgleda.

 

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

Rese su najnoviji trend u uređenju interijera

Ovog ljeta ćemo unutrašnjost svojih domova ispuniti resama

Šumska zelena je nova hit boja u uređenju interijera

Ova duboka zelena boja će, čini se, biti najpopularnija iduće godine

Rooney Mara ima moderan dom u Los Angelesu

Glumica Rooney Mara prodala je svoj dom u Los Angelesu

Kako izgleda kuća neprežaljene Joan Rivers?

Kalifornijski dom pokojne komičarke prodaje se za 6.2 milijuna dolara

Što kažete na Prada prostirke za jogu i Calvin Klein naslonjače?

Prada i Calvin Klein dokazali da nisu samo genijalni modni brendovi!

Mali kućanski aparati Smeg s potpisom Dolce&Gabbana su stigli u Hrvatsku

Tvrtka 2GEMS d.o.o. generalni uvoznik i distributer Smeg kućanskih aparata za Republiku Hrvatsku, predstavila je u subotu, u trgovini OKO STOLA novitete iz linije "SICILY IS MY LOVE“" Smeg male kućanske aparate dizajna Dolce&Gabbana

▲ Povratak na vrh