Ove trendi fleksibilne garniture mogu se uklopiti u baš svaki prostor

04.09.2017.

Fleksibilne garniture Avant-Après dizajnera Sergia Bicega za Sabu predstavljaju inovativan projekt komada namještaja koji se može uklopiti u svaki prostor

Ova trendi fleksibilna garnitura mekanih i zavodljivih oblika, ostavlja dojam prozračnosti prostora, a nadasve zadivljuje brojnim mogućnostima transformacije, zahvaljujući jedinstvenom naslonu za ruke koji se može postaviti na različite pozicije duž cijele baze sjedala garniture.

Garnituru naziva Avant-Après dizajnirao je Sergio Bicego, a ona se prilagođava potrebama ukućana jednostavnim pomicanjem udobnog i ojastučenog rukonaslona tako da se transformira u različite sastave – za odmor, za čitanje, za druženje s prijateljima ili za poslijepodnevni odmor.

Efektan dodatak oblikovanju ove cool garniture čini pomični drveni stalak koji se postavlja duž sjedećeg dijela garniture, a ima funkciju stolića, služi za odlaganje knjige, novina, osvježenja ili bilo čega drugoga. Kad je u pitanju kolorit na raspologanju je široka paleta boja kao i materijala, a navlake garniture se mogu skinuti i perive su, pa je i održavanje jednostavno.

Više o ovoj jedinstvenoj garnituri možete saznati na stranicama Art Interijera, a u nastavku pogledajte kako ona izgleda.

 

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako preurediti prostor bez velikih renovacija?

Donosimo vam nekoliko koraka uz koje možete osvježiti svoj životni prostor bez velikih renovacija

Ova neobična stolica naš je novi omiljeni komad namještaja

Iz rubrike "stvari koje nam ne trebaju, ali ih moramo imati" - stolica koja se pretvara u toplu deku!

Kako se Ikea odlučila okušati u unosnom poslu zvanom "modna suradnja"

Na nedavnoj konferenciji Fashion Tech Forum u Los Angelesu, Virgil Abloh i Henrik Most napokon su otkrili detalje projekta najavljenog još tokom ljeta kad su Abloh i Ikea prvi put su surađivali

Popularni Swanky Mint Hostel se proširio i izgleda sjajno!

Popularni zagrebački Swanky Mint Hostel odnedavno ima novi ogranak kojeg od milja zovu depandansa, a u njemu se nalaze šarmantne sobe koje nose nazive "Urar", "Šeširi", "Šuster", "Brijačnica" i "Šnajderaj"

Otkrijte unutrašnjost živopisnog ateljea kipara Hrvoja Dumančića

Atelier akademskog kipara, najpoznatijeg po korištenju motiva konja i konjičkoj skulpturi, mjesto je rada, života i kreativne energije u samom centru Zagreba

Industrijski stil kao obilježje moderne kuhinje

Osvojile su nas ove elegantne moderne kuhinje kojima dominira industrijski stil

▲ Povratak na vrh