Zavirite u hotel čiji interijer potpisuje dobitnica ovogodišnje nagrade Elle Style Awards

05.11.2018.

Nagradu za dizajn interijera ove smo godine uručili Editi Geci, koja nas je oduševila uređenjem rovinjskog hotela Melegran

Studio Geci stoji iza bajkovite atmosfere slastičarske oaze Magnolia, luksuznog hotela Damianii u Omišu te niza atraktivnih interijera obiteljskih kuća i stanova. Svoj uspjeh ponajviše zahvaljuje kreativnosti i upornosti osnivačice, kreativne arhitektice koja je sve poslovne i financijske aspekte posla dodatno brusila na dvogodišnjem MBA programu u Beču i Los Angelesu. Elle je osvojio njihov najnoviji projekt, duhoviti interijer novootvorenog boutique hotela Melegran u Rovinju, koji svojim i razigranim kolorizmom, zabavnim motivima i nježnim teksturama utjelovljuju besprijekoran stil arhitektice i vlasnice studia -Edite Geci.

Jedinstveni boutiqe hotel Melegran nalazi se u samoj jezgri Rovinja. Hotel se rasprostire na tri kata s elegantnim barom i recepcijom u prizemlju, a na ostalim katovima nalazi se ukupno sedam luksuznih soba koje su različito uređene te jedan prostrani studio apartman koji se nalazi preko puta hotela.

Interijer je ukrašen šarenim, udobnim namještajem inspiriranim toplim, živim bojama Rovinja i gradskim simbolom, Melegranom. Svaka soba ovog jedinstvenog hotela je različito uređena, ali spaja ih ista atmosfera: osjećaj opuštenosti, „doma daleko od kuće“ i nenametljivog luksuza. Posebna priča u hotelu je bar u prizemlju koji pažnju plijeni elegancijom postignutom kombinacijom baršuna, zlatne boje i mramora, a tu je i jedan neočekivani moment, zeleni strop od biljaka.Velik dio namještaja je uvezen iz Londona po želji vlasnika koji su svojim gostima željeli pružiti vrhunski ugođaj.

Projekt u suradnji s vlasnicima je osmislila arhitektica Edita Geci koja stoji iza uređenja brojnih hotela i vila diljem naše obale, dok je za osvjetljenje angažiran nagrađivani dizajner rasvjete Dean Skira.

Misao vodilja u uređenju bila je želja vlasnika da hotel bude elegantan, dizajnerski orjentiran, šarolik, poseban i drugačiji, a opet nepretenciozan,  već vrlo ugodan i cool.

 

 

 

Tekst: V.S.

Foto: promo

Pročitajte i...

Rovinj je dobio svoj Garderoba Concept Store!

Nova adresa s pogledom na more

Elleov 16. rođendan uz Lancôme viziju ženske sreće

Lancôme je na ovogodišnjem Elle Style Awardsu podržao kategoriju najboljeg dizajnera i dobitnicu Kseniju Vrbanić

Elegancija art decoa očarala slavne na dodjeli Elle Style Awards

Posebna experience zona vjerno je u centar Zagreba prenijela eleganciju art decoa kojoj nisu odoljeli ni Slavko Sobin, Iva Šulentić, Ecija Ojdanić, Rita Rumora, Korana Gvozdić i još mnogi drugi

Ovogodišnji Elle Style Awards doveo je po prvi puta u Hrvatsku vodećeg fashion DJ-a na svijetu, Stéphanea Pompugnaca!

Najpoznatiji fashion DJ na svijetu i resident DJ renomiranog hotela Costes u Parizu po prvi put je došao u Hrvatsku kako bi uveličao Elleov 16. rođendan i dodjelu Elle Style Awards by Mastercard 

▲ Povratak na vrh