ELLE Boutique: Boudoir ne zanimaju vaše predrasude

06.11.2019.

‘’Daj ju pogle’’

Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, bolje poznate kao Boudoir, pričaju nam svoju bajku iz sezone u sezonu. Ovaj su nas put počastile viktorijanskom fantazijom u svili i čipki. Mislile su na sve, uključujući i šešire. Čak su nam dale i odličan savjet kako ih nositi! Dašak Boudoirove čarolije, kao i mnoge druge dizajnere, možete uhvatiti na Elle Boutiqueu, u subotu 16. studenog 2019. godine od 10 do 19 sati, u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu. Nabavite dizajnerske artikle po promotivnim cijenama i s popustom od čak 20% za plaćanje Mastercard i Maestro karticama.

 

 

Treba li kaput nositi kao haljinu ili je ta dva predmeta ipak bolje striktno razlikovati?

Kaput je, jednako kao i haljina, samostalan odjevni predmet. U pravilu je najvažniji komad u zimskoj garderobi jer vas zapravo u njemu vidi najveći broj ljudi, tako da poveznica sa haljinom uopće nije besmislena. Dobar kaput je okosnica zimskog outfita i pametno je investirati u kvalitetan i zanimljiv kaput koji ćete iznositi nekoliko sezona. Dobar će kaput baš svatko zamijetiti, kao i dobru haljinu. To su komadi s kojima uz malo truda i kombiniranja imate gotov look.

 

 

Savršeni zimski šešir?

Bilo kakav! Ali praktičan i stilistički moment bio bi na zavezan šal oko glave.

Gdje potražiti inspiraciju za najbolje lookove s čipkom?

Kod nas naravno! Čipka je naš signature materijal i ne prestaje nas inspirirati. Volimo ju ponovno izmisliti u svakoj novoj kolekciji.

 

 

Koja je zajednička poruka natpisa s komada iz vaše nove kolekcije?

Kritika na osuđivački mentalitet većine.

Osim natpisima, odlučile ste ju ukrasiti i cvjetnim printovima. Tko se krije iza njih?

Printove za našu ready to wear kolekciju već zadnjih 5 godina dizajniramo same. Nakon uspješnih cvjetnih balonera na šantung svili koje smo izbacili u proljeće, ovaj put smo se odvažile print aplicirati na topli zimski velur. Kroj je raskošan, rukavi dovoljno široki da ispod možete odijenuti i debelu vestu, a model savršeno funkcionira i na traperice i na finu haljinu.

Pridružite nam se na Elle Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u subotu 16. studenoga, od 10 do 19 sati. Upoznajte svoje omiljene dizajnere, kupite trendi dizajnerske komade po promotivnim cijenama i s popustom od 20% za plaćanje Mastercard i Maestro® karticama. Ulaz na Elle Boutique u Muzej za umjetnnost i obrt se ne naplaćuje. Koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

 

Piše: D.M.
Fotografije: Boudoir

Pročitajte i...

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

▲ Povratak na vrh