Ljetni modni dodaci domaćih dizajnera

08.08.2018.

Dubrovački Elle Boutique nudi bogatu paletu modnih dodataka domaćih dizajnera

Ove sezone naši dizajneri su se insprirali različitim stilovima, od haljina s meskičkim motivima brenda Loré, preko Japana Ana Marie Ricov, elegantne Lokomotive do opuštenog Soela. Zapostavili se nisu ni modni dodaci.

Dioralop je ove sezone osim kolekcije nakita, nastale u kolaboraciji s Majom Miletić, uveo i ‘fishnet’ torbe koje su trenutno jako u trendu. Torbe su rad Ane Bilić Spremić, a dostupne su i u Elle Boutique u Dubrovniku.

Osim neobičnih zahvata u konstrukciji košulja haljina ili balonera gdje su stvorili posve nove siluete statement odjevnih komada Klisab je popularan i po svojim torbama. Prepoznatljive po metalnim ringovima u funkciji ručke, zadobile su naklonost mnogih dama. Posebno atraktivni i laki za kombiniranje su modeli izrađeni od prozirnog materijala.

Sheriff&Cherry je ove sezone inspiriran adrenalinskim sportovim, utrkama automobila i bojama Rija. Od najnovijih oversized modela naočala metalnog okvira sa staklima u jarkim bojama, preko umjerenih plastičnih okvira u bojama, do klasičnijih modela brend je pokrio širok raspon stilova.

Najnovije kolekcije domaćih dizajnera kao i modni dodatci do 15. kolovoza su dostupni u hotelu Dubrovnik Palace, članu Adriatic Luxury Hotels grupacije.

Dizajneri koji su dio ove priče su Ana Maria Ricov, Dioralop, Klisab, Lokomotiva by Lana Puljić, Loré, Sheriff & Cherry i SOEL by Sonja Lamut.

Važna stvar je da sve dizajnerske komade posjetitelji mogu platiti i Mastercard® karticom te na taj način ostvariti pogodnost od 20 posto popusta.

Elle Boutique je otvoren svakog dana od 8 do 20 sati.

U nastavku pogledajte fotogaleriju modnih dodataka koje nudi.

 

 

Preporučujemo

Pročitajte i...

Trendi modni dodaci koji će osvježiti vašu jesensku garderobu

Modni dodatci koji imaju moć da vam promijene stil

Iskoristite posljednje dane dubrovačkog Elle Boutiquea!

Ljetne kolekcije poznatih domaćih dizajnera u prodaji su do 15. kolovoza

Ljetne haljine domaćih dizajnera koje će vas oduševiti

Haljine iz ljetnih kolekcija domaćih dizajnera se mogu nabaviti u dubrovačkom Elle Boutique

VIP party svečanog otvorenja dubrovačkog Elle Boutiquea

Ovog vikenda smo svečano otvorili još jednu modnu priču - Elle Boutique Dubrovnik

Elle Boutique stiže u Dubrovnik!

Nakon uspješnog druženja u Zagrebu, hrvatski dizajneri stižu u Dubrovnik sa svojim aktualnim kolekcijama

▲ Povratak na vrh