Ljetni modni dodaci domaćih dizajnera

08.08.2018.

Dubrovački Elle Boutique nudi bogatu paletu modnih dodataka domaćih dizajnera

Ove sezone naši dizajneri su se insprirali različitim stilovima, od haljina s meskičkim motivima brenda Loré, preko Japana Ana Marie Ricov, elegantne Lokomotive do opuštenog Soela. Zapostavili se nisu ni modni dodaci.

Dioralop je ove sezone osim kolekcije nakita, nastale u kolaboraciji s Majom Miletić, uveo i ‘fishnet’ torbe koje su trenutno jako u trendu. Torbe su rad Ane Bilić Spremić, a dostupne su i u Elle Boutique u Dubrovniku.

Osim neobičnih zahvata u konstrukciji košulja haljina ili balonera gdje su stvorili posve nove siluete statement odjevnih komada Klisab je popularan i po svojim torbama. Prepoznatljive po metalnim ringovima u funkciji ručke, zadobile su naklonost mnogih dama. Posebno atraktivni i laki za kombiniranje su modeli izrađeni od prozirnog materijala.

Sheriff&Cherry je ove sezone inspiriran adrenalinskim sportovim, utrkama automobila i bojama Rija. Od najnovijih oversized modela naočala metalnog okvira sa staklima u jarkim bojama, preko umjerenih plastičnih okvira u bojama, do klasičnijih modela brend je pokrio širok raspon stilova.

Najnovije kolekcije domaćih dizajnera kao i modni dodatci do 15. kolovoza su dostupni u hotelu Dubrovnik Palace, članu Adriatic Luxury Hotels grupacije.

Dizajneri koji su dio ove priče su Ana Maria Ricov, Dioralop, Klisab, Lokomotiva by Lana Puljić, Loré, Sheriff & Cherry i SOEL by Sonja Lamut.

Važna stvar je da sve dizajnerske komade posjetitelji mogu platiti i Mastercard® karticom te na taj način ostvariti pogodnost od 20 posto popusta.

Elle Boutique je otvoren svakog dana od 8 do 20 sati.

U nastavku pogledajte fotogaleriju modnih dodataka koje nudi.

 

 

Preporučujemo

Pročitajte i...

Fast fashion vs. slow fashion: što kažu modni stručnjaci?

Rasplamsale su se diskusije o angažiranoj modi među domaćim fashionistima, a ponetko ima i u planu spašavanje planete

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

Dobro jutro! Jeste li spremne za ELLE Boutique?

Subota je dan za shopping na ultimativnoj dizajnerskoj destinaciji

Busy Women: Tara fashion oblači užurbanu ženu

''Ljepota je u zaigranosti i kombiniranju''

▲ Povratak na vrh