Ljetni modni dodaci domaćih dizajnera

08.08.2018.

Dubrovački Elle Boutique nudi bogatu paletu modnih dodataka domaćih dizajnera

Ove sezone naši dizajneri su se insprirali različitim stilovima, od haljina s meskičkim motivima brenda Loré, preko Japana Ana Marie Ricov, elegantne Lokomotive do opuštenog Soela. Zapostavili se nisu ni modni dodaci.

Dioralop je ove sezone osim kolekcije nakita, nastale u kolaboraciji s Majom Miletić, uveo i ‘fishnet’ torbe koje su trenutno jako u trendu. Torbe su rad Ane Bilić Spremić, a dostupne su i u Elle Boutique u Dubrovniku.

Osim neobičnih zahvata u konstrukciji košulja haljina ili balonera gdje su stvorili posve nove siluete statement odjevnih komada Klisab je popularan i po svojim torbama. Prepoznatljive po metalnim ringovima u funkciji ručke, zadobile su naklonost mnogih dama. Posebno atraktivni i laki za kombiniranje su modeli izrađeni od prozirnog materijala.

Sheriff&Cherry je ove sezone inspiriran adrenalinskim sportovim, utrkama automobila i bojama Rija. Od najnovijih oversized modela naočala metalnog okvira sa staklima u jarkim bojama, preko umjerenih plastičnih okvira u bojama, do klasičnijih modela brend je pokrio širok raspon stilova.

Najnovije kolekcije domaćih dizajnera kao i modni dodatci do 15. kolovoza su dostupni u hotelu Dubrovnik Palace, članu Adriatic Luxury Hotels grupacije.

Dizajneri koji su dio ove priče su Ana Maria Ricov, Dioralop, Klisab, Lokomotiva by Lana Puljić, Loré, Sheriff & Cherry i SOEL by Sonja Lamut.

Važna stvar je da sve dizajnerske komade posjetitelji mogu platiti i Mastercard® karticom te na taj način ostvariti pogodnost od 20 posto popusta.

Elle Boutique je otvoren svakog dana od 8 do 20 sati.

U nastavku pogledajte fotogaleriju modnih dodataka koje nudi.

 

 

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako party komade nositi i po danu?

Na dva primjera pokazali smo kako ih nositi u dnevnim, te večernjim situacijama!

Minimalistička elegancija u novoj kolekciji Ana Marije Ricov

Fantastična nova kampanje zagrebačke dizajnerice odaje počast minimalizmu

5 načina za stiliziranje karirane košulje

Kako starom jesenskom favoritu udahnuti novi život?

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

▲ Povratak na vrh