Elle magazin najavljuje ovogodišnji She’s Mercedes Elle Gala Dinner

03.05.2019.

Elle će u četvrtak, 9. svibnja 2019. godine na jednom mjestu okupiti uspješne pripadnice domaće scene

Na krilima iznimno uspješne prošlogodišnje She’s Mercedes Elle Gala večere i ove ćemo godine održati ovo ekskluzivno večernje druženje u intimnom okruženju za 50 odabranih gošći, uspješnih pripadnica domaće poslovne, umjetničke i kulturne elite, kao high-class event praćen pomno odabranim menijem pripremljenim od strane chefa Stefana Cosattinija, nositelja dvije Michelinove zvjezdice, te praćenim vrhunskim glazbenim programom.

 

 

Ova ženska večer je i društveno angažirano događanje jer će uredništvo Elle magazina na čelu s glavnom urednicom poslati snažnu poruku o položaju žena u društvu, a sve će se gošće ‘obvezati’ poboljšati položaj žena u tvrtki / instituciji / području i branši u kojoj djeluju… Elle Gala Dinner održava se u četvrtak, 9. svibnja 2019. godine u luksuznom zagrebačkom hotelu Le Premier, smještenom u bivšoj palači koju je 1923. izgradio hrvatski arhitekt Lav Kalda i koja je spomenik kulture.

Sponzori She’s Mercedes Elle Gala večere su Zlatarnica Prahir, San Pellegrino i Pernod Ricard Hrvatska. Događanje podržava i LePremier Boutique Hotel, Zagreb.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Otkrijte sav glamur s ovogodišnje She's Mercedes ELLE Gala večeri!

Drugo po redu druženje u raskošnoj režiji magazina Elle na jednom je mjestu okupio kreativne i uspješne, poduzetne i snažne žene koje se ne libe izreći svoje mišljenje

Održan je She's Mercedes Elle Gala Dinner – pogledajte kako nam je bilo!

Predivan prostor muzeja Mimara ovoga je srpnja poslužio kao savršena scenografija prvog ekskluzivnog ženskog druženja u organizaciji magazina Elle – She's Mercedes Elle Gala večere.

Magazin Elle po prvi puta najavljuje She's Mercedes Elle Gala Dinner

Elle će u četvrtak na jednom mjestu okupiti najuspješnije žene iz Hrvatske

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

▲ Povratak na vrh