Kako preživjeti zimske mjesece sa stilom otkrit će nam A’Marie na Elle Boutiqueu

07.11.2019.

Što možemo očekivati 16.11. u Muzeju za umjetnost i obrt?

A’Marie je već godinama omiljena adresa za modne entuzijaste i zato smo posebno sretni što će nam se pridružiti na skorašnjem jesenskom Elle Boutiqueu. O tome kako preživjeti zimske mjesece sa stilom i koje ćete komade moći pronaći 16.11. u Muzeju za umjetnost i obrt po sniženim cijenama (s dodatnim popustom od 20% prilikom plaćanja Mastercard® i Maestro® karticama) na Elle Boutiqueu pročitajte u nastavku.

 

  1. Na čemu trenutačno radite? Možete li nam otkriti neke planove za budućnost?

 

U pripremi nam je božićna kolekcija u kojoj će naglasak biti na vestama, haljinama i na vegan koži. Mali dio asortimana od te kože predstavila sam u aktualnoj Reminiscence kolekciji, a u nadolazećoj će biti širi spektar boja i modela. Također, naša Basic kolekcija dobit će nekoliko noviteta.

Od planova za malo dalju budućnost, a koje mogu otkriti, u pripremi je jedna posve nova linija proizvoda čiju realizaciju tempiramo za proljeće!

 

  1. Što ste nam pripremili za nadolazeći Elle Boutique?

 

Složili smo kombinaciju koja se nama, od izlaska kolekcije do danas, pokazala atraktivnom i poželjnom, ali prezentirat ćemo naravno i dio Basic kolekcije. Uglavnom, ponuda će sadržavati pletivo, haljine, tunike i modne dodatke, tako da će se kupac moći u potpunosti odjenuti u A’MARIE ili upotpuniti svoj stil nekim svojim favoritom.

 

  1. Imate li neki savjet za preživjeti zimske mjesece sa stilom?

 

Svakako i rado ću ih podijeliti. Dobar par visokih čizmi, moćni kaput i pletene veste raznih dužina i krojeva ono su što bi uvijek preporučila, i s čime svake zime nadopunim vlastiti ormar. Zbog toplog i mekog pletiva osobito volim zimu, pa se i za te kolekcije uvijek najbolje inspiriram. Dobra investicija su i nove rukavice ili torba, a u mom slučaju to je prije svega ruksak.

 

  1. Kako je teklo stvaranje nove kolekcije, koja Vam je bila glavna inspiracija?

 

Priroda i neka prošla vremena. Oboje se očituje u retro krojevima i u izboru lokaliteta na kojima smo snimali kampanju, a NP Brijuni su bili najbolji mogući izbor. Samo stvaranje uvijek je prilično zahtjevno, ima svoje cikluse, no kada nakon snimljene kampanje gledate produkt umanji se težina stvaranja kroz koju se prolazi.

 

  1. Koji vam je najprodavaniji komad ove sezone?

 

Lola vestu trenutno niti jedan drugi komad ne skida s trona!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A’marie (@amarie_official) on Oct 3, 2019 at 12:45am PDT

Pridružite nam se na Elle Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u subotu 16. studenoga, od 10 do 19 sati. Upoznajte svoje omiljene dizajnere, kupite trendi dizajnerske komade po promotivnim cijenama i s popustom od 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Ulaz na Elle Boutique u Muzej za umjetnnost i obrt se ne naplaćuje. Koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje

Piše: L.H.
Fotografije: A’Marie

Pročitajte i...

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

Dobro jutro! Jeste li spremne za ELLE Boutique?

Subota je dan za shopping na ultimativnoj dizajnerskoj destinaciji

▲ Povratak na vrh