Koji će vas genijalni pamučni kaftani oboriti s nogu?

12.06.2019.

Atelier Boudoir nam je otkrio must-have modne komade

Prepoznatljiva Boudoir estetika i ove će se godine pridružiti našem omiljenom modnom događanju, ELLE Boutiqueu. Dizajnerice koje uspješno balansiraju između umjetničkog izričaja i pret a porter komada, otkrile su nam što su pripremile za sve ljubiteljice mode koje će nam se pridružiti ove subote, 15. lipnja, u Dežmanovoj ulici od 10h do 21h na ELLE Boutique – powered by Smartwater modnom događanju.

U susret ovogodišnjem ELLE Boutique događanju, što ste pripremili ljubiteljima hrvatske mode?

Pripremili smo jednu jezgrovitu selekciju naše ready-to-wear kolekcije za proljeće – ljeto, fantastične signature kaftane iz naše Resort kolekcije i nekoliko Couture komada, tek toliko da se pravimo važne.

Koji modni komadi čine savršenu kombinaciju za nadolazeću sezonu?

Izdvojile bi naše genijalne pamučne kaftane koji su naši bestseleri već nekoliko godina i naše klijentice ih obožavaju i vraćaju se po još. To je komad koji doslovno funkcionira od jutra do večeri uz badić ili za večernji izlazak na štikle, taj artikl je u punom značenju easy chic item.

Što biste izdvojili kao apsolutni must-have u ženskoj garderobi?

Kvalitetne i dobre basic komade za koje je vrijedno potrošiti više novaca.

Čemu se najviše veselite i koja su vaša očekivanja?

Veselimo se druženju i networkingu sa kolegama, susretu sa kupcima i vjerujemo da ćemo približiti naš rad publici koja nas još ne poznaje.

Piše: N.B.
Fotografije: Boudoir

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh