Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater

09.06.2018.

U lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu jutros je predstavljeno sasvim novo shopping iskustvo – ELLE Boutique by Smartwater!

Novi projekt najuglednijeg domaćeg modnog magazina je u prekrasnom lapidariju Arheološkog muzeja ugostio najpoznatija i najuglednija imena domaće modne scene čiji se komadi na licu mjesta mogu i kupiti i to s popustom jer korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju popust od 20 posto.

Tako je kompanija Mastercard pružila svojim korisnicima neprocjenjivo iskustvo plaćanja, ali i uživanja u jedinstvenom doživljaju šopinga i druženja s domaćim dizajnerima.

Chic i casual okruženje poznatog zelenog dvorišta tako će večeras do 21h biti savršena kulisa za shopping pomno odabranih komada najboljih hrvatskih dizajnera u koji ste svi pozvani. Osamnaest najpopularnijih dizajnerskih imena danas ovdje predstavlja svoje komade, a to su IO Ivana Omazić, Dioralop, XD Xenia Design, I-Gle, Aleksandra Dojčinović, Charlie Design, Price on Request, Envy Room, Boudoir, ELFS, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Klisab, A’Marie, Loré, Lokomotiva by Lana Puljić, Sheriff & Cherry i Sovilj. Uz to, događaj su stigle podržati i brojne poznate osobe među kojima su Ana Begić Tahiri, Kristina Krepela, Miran Kurspahić, Rita Rumora i drugi.

ELLE i Smartwater nas pozivaju da nam se pridružite na cjelodnevnom modnom druženju uz odličnu glazbu i upoznate svoje omiljene dizajnere, a kući odnesete probrane, trendi komade s ELLE jamstvom!

Danas svi živimo ubrzanim životom. Način života i rada mijenjaju se u korak s tehnologijom, a što više tehnologija upotrebljavamo, čini se da imamo sve manje vremena za sebe i svoje zdravlje. Zato je za sve mlade, urbane, moderne, ambiciozne i znatiželjne Coca-Cola osmislila idealno rješenje za užurban način života. Nepogrešivo svježeg okusa Smartwater je apsolutni hit za svakodnevnu hidrataciju,” rekla nam je Ivana Boršić iz Coca-Cole. “Smartwater su već odabrale mnoge poznate osobe diljem svijeta. Poznata holivudska glumica Jennifer Aniston, koja u ispunjenom rasporedu uvijek nastoji pronaći i vremena za sebe, vodu Smartwater opisala je kratko i jasno: “Ona je nadahnuta i nadahnjuje.” U SAD-u i Velikoj Britaniji voda Smartwater je već pozicionirana kao broj jedan premium brend koji odiše inovacijama, prestižom i stilom. Žedni ste novosti? S vodom Smartwater nećete pogriješiti i zato odaberite pametno.”

Družimo se sve do 21 navečer uz DJ setove Korneta i Niobea. Za sve ostale detalje pratite Facebook event ELLE Boutiquea.

Foto: Robert Gašpert / Josip Regović Aleksandar Selak

Preporučujemo

Pročitajte i...

Još više zabave na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu

Dolaskom najveselijeg mjeseca u godini sve se više osjeća prava blagdanska atmosfera, a da ovaj advent bude ljepši i zabavniji nego i jedan dosad pobrinuo se Mastercard

Hipiji osvajaju Maksimir

Jedan je od najpoznatijih filmskih prikaza hipijevske kulture i filozofije, mjuzikl “Kosa”, ove se subote prikazuje na velikom platnu na Vidikovcu, u sklopu programa Luftanje uz Mastercard®

Iskoristite posljednje dane dubrovačkog Elle Boutiquea!

Ljetne kolekcije poznatih domaćih dizajnera u prodaji su do 15. kolovoza

Ljetni modni dodaci domaćih dizajnera

Dubrovački Elle Boutique nudi bogatu paletu modnih dodataka domaćih dizajnera

Ljetne haljine domaćih dizajnera koje će vas oduševiti

Haljine iz ljetnih kolekcija domaćih dizajnera se mogu nabaviti u dubrovačkom Elle Boutique

▲ Povratak na vrh