Što nam za ljeto predlažu domaći dizajneri?

18.06.2018.

Doznajte koje to trendove kriju kolekcije najpoznatijih domaćih dizajnerskih imena

Nakon što su svoje već rekli na pistama domaćih tjedana mode, domaći dizajneri svoje su kreacije izložili u lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu u sklopu modnog druženja pod nazivom ELLE Boutique by Smartwater. Njih čak 18 najpopularnijih, prodavali su komade sa svojim potpisom i tako još jednom pokazali kako bi trebalo izgledati ljeto koje nam je pred vratima. Koje su to trendove istaknuli, pogledajte u nastavku.

Modno ljeto bez bijele apsolutno je nazamislivo. Pokazali su to dizajneri eNVy rooma, zatim Loré ali i brojni drugi koji su odabrane komade prodavali toga dana u lapidariju Arheološkog muzeja. Svatko od njih bijeloj je odjeći dao svoj osobni pečat, a osim modela u toj uvijek popularnoj neboji, ljeto je kao stvoreno za odjevne predmete u nježnim tonovima. U svojim kolekcijama imaju ih brend Soel by Sonja Lamut te Klisab.

Loré

eNVy room i Sovilj

Sonja Lamut

KLISAB i A’marie

Lepršavi krojevi i aismetrija

Visoke temperature najviše na ruku idu ženama. Jer dovoljno je uskočiti u kakvu lepršavu haljinu, tuniku ili bluzu i osjećati se kao da je barem koji stupanj ugodnije. Za taj divan osjećaj, kao i za čistu ženstvenost pobrinule su se Boudoirke, Aleksandra Dojčinović, A’marie… Asimetriji i nadasve jedinstvenim krojevima ostale su vjerne I-Glee te XD Xenia Design.

Boudoir

Lei Lou i ELFS

Viseće ogrlice

Jednostavnost uvijek pali, a to dobro zna domnaći dizajner nakita – Nenad Sovilj. Njegove dugačke ogrlice napravljene od epoksidne smole, metala i poludragog kamenja, savršeno će se uklopiti uz svaku modnu kombinaciju.

Sovilj

Cool sunčane naočale i modni dodatci

Ljeto i modni dodatci definitivno se najbolje slažu. Osim sunčanih naočala s okruglim staklima, nose se i modeli u boji. U svojoj ponudi neke od najcool modela imaju A’marie i Sheriff & Cherry… Popularni ELFS-i pobrinuli su se trendi gumene natikače, a izložili su i sunčane naočale neobičnih oblika kao i večernje trobice. Njih u svojoj ponudi ima i Aleksadnra Dojčinović, dok su neke od najpoželjnijih dnevnih modela, one mrežaste napravile Andreja Bistričić i Maja Merlić koje stoje iza brenda Dioralop.

Sheriff & Cherry

A’marie

Dioralop

ELFS

Sve komade 18 dizajnerskih imena: IO Ivana Omazić, Dioralop, XD Xenia Design, I-Gle, Aleksandra Dojčinović, Charlie Design, Price on Request, Envy Room, Boudoir, ELFS, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Klisab, A’Marie, Loré, Lokomotiva by Lana Puljić, Sheriff & Cherry i Sovilj, u lapidariju ste mogli nabaviti po 20% nižim cijenama ako ste uza se imali svoju Mastercard® ili Maestro® karticu. A kako upravo kompanija Mastercard korisnicima svojih kartica pruža neprocjenjivo iskustvo plaćanja, upravo uz spomenute kartice u šopingu možete uživati baš svaki put.

Piše: Josipa Scotti
Foto: Aleksandar Selak

Preporučujemo

Pročitajte i...

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

Dobro jutro! Jeste li spremne za ELLE Boutique?

Subota je dan za shopping na ultimativnoj dizajnerskoj destinaciji

▲ Povratak na vrh