Detaljni ljetni horoskop za zemljane znakove

Zemljani znakovi
28.06.2015.

Vedro, stabilno, vruće, olujni vjetrovi... Prije nego krenete u osvajanje vrelih ljetnih noći pažljivo proučite ŠTO KAŽU ZVIJEZDE i kakva prognoza čeka ovoga ljeta zemljane znakove - Bika, Djevicu i Jarca

Bik

STALNA PROMJENA
Pripremate se dugo i temeljito za novi početak. Već vidite naznake novih projekata i velikih promjena koje dolaze krajem kolovoza. Čeka vas vruća poslovna jesen, zato sada ulažite u obrazovanje i usavršavanje. Kasnije nećete imati vremena, a stečena znanja istaknut će vas kao jednog od najsposobnijih suradnika. Ne bojite se promjene, spremni ste na više i bolje, samo trebate odvažno krenuti u poslovnu pustolovinu.

RENESANSA ILI KASNI BAROK
Bikovi u vezi postali su predmet nevjerice i zavisti. Vaša pomalo ofucana veza prolazi kroz renesansno razdoblje u kojem otkrivate stotine novih stvari koje vas povezuju s partnerom. Za mnoge ste dokaz da je prava ljubav sposobna prevladati sve prepreke, pa i naviku i dosadu. Slobodni Bikovi su se malo ulijenili. Izađite iz kuće i pokažite svijetu svoj barokni karakter. Plijenit ćete dovoljno pažnje da možete odabrati najzanimljivijeg udvarača.

LJETNI STIL – DIVA S PRIMJESAMA PAMUKA
Dvije stvari vam se nikada neće dogoditi: da u javnosti nosite jeftinu odjeću i loše cipele. Kupovat ćete kvalitetne dizajnerske komade kojima ćete prebroditi sve svečane i casual trenutke ovog ljeta. Oduševljavat će vas sve vrste sandala, što su skuplje, to su bolje. Na kraju ipak priznajte da ste kod kuće u najudobnijem pamučnom izdanju.

LJETOVANJE S GOLIM KUHAROM
Iako ste se već ponadale zanosnom manekenu koji nosi samo pregaču, vaše idealno ljetovanje zapravo je gastronomsko putovanje. Pratit ćete vinske ceste, tražiti skrivene konobe, otkrivati lokalne običaje, kulturu i specijalitete. Ne treba zaboraviti ni vaše kulinarske čarobne sposobnosti. Okupljat ćete na gozbama obitelj i prijatelje, a vaš sretan partner otkrit će koje recepte čuvate samo za njega.

 

Djevica

VJETAR U JEDRA
Povoljni poslovni vjetrovi donijet će dugo željenu stabilnost. Koliko god voljeli kad je sve mirno, sporo i pouzdano, kopkat će vas nove ideje i mogućnosti. Poželite li dodatno zaraditi honorarnim poslovima, ostvarit ćete planove bez ikakvih problema. Polako ćete skupljati odlučnost za početak jednog novog poslovnog smjera, sasvim drugačijeg od vašeg uobičajenog opreza i neodlučnosti. Jesen i zima donose velike uspjehe, pripremite im teren.

FONTANA ŽELJA
Koliko god bili začuđeni ljubavnih zbivanjima, ne možete pobjeći od plimnog vala novih poznanika, prijatelja, a možda i ljubavi. Zvijezde vas zovu da izađete iz svoje čahure i pogledate što vam se nudi, a ponuda je više nego zanimljiva. Možda ćete brzo prijeći iz zaljubljene fazu u spremnost za trajnije vezivanje, ali što onda? Kad ste sigurni u nešto, nemate razloga za bježanje od ozbiljnog ulaganja u emotivnu budućnost. Djevice u vezi spremne su za zajedničke projekte.
KRALJICA ACCESSORIESA
Možda ste štedljivi i kupujete dobar badić svakih par godina, možda izbjegavate jarke boje i uočljive uzorke, ali kada treba kombinirati modne detalje s odjećom, vi ste Leonardo ispred slikarskog platna. Jednostavno ne možete pogriješiti s nakitom, torbom ili cipelama jer vas vaš decentni ukus uvijek odvuče u pravom smjeru. Vrlo ste disciplinirani u zaštiti od sunca i obožavate velike šešire.

REKLAMA ZA SUNSCREEN
Bijeg od štetnog UV- zračenja postao je vaša glavna ljetna misija. Jednako se užasavate izloženosti na plaži kao i na vrhu planine. Ali kada Djevici osigurate ekstenzivni
suncobran i blizinu dežurnog liječnika, ona je prekrasan suputnik na turističkim obilascima prirodnih i kulturnih znamenitosti. Voli upijati informacije i puno fotografirati. Nikad se ne vraća s ljetovanja bez nekoliko kamenčića i školjkica u džepu kako bi u tmurna zimska vremena mogla malo vratiti miris mora.

 

(Ljetni horoskop za vatrene znakove pronađite ovdje!)

 

Jarac

TVRDOGLAVI JARAC

Zahtjevna poslovna situacija vaše je omiljeno igralište. Sada ćete pokazati pravu snagu svog kara- ktera. Nećete odustati bez obzira na brojne prepreke. Tvrdoglavo gurate kroz sve pregovore, zastoje, podmetanja i financijske probleme. Vaša snaga i upornost su ono što vas čini vrhunskim radnikom, pa i vođom. Vaši suradnici bit će duboko svjesni (a neki i ljubomorni zbog toga) vaše kvalitete. Vaš pravi poslovni uspon tek slijedi.

STARO I NOVO
Jarci su veliki obožavatelji stabilnosti i rutine pa ih takva faza u vezi uopće ne uznemiruje. Naprotiv, pronaći ćete novu motivaciju i produbiti emocije kroz partnerovu stalnu podršku i postojanost. Slobodni Jarci puni su želja i vri- jedno traže svoj novi početak. Ogledavate se na poslu, proučavate nove prijatelje, mjerkate susjeda u liftu. Nova ljubav
je tu negdje, zašto se onda skriva od vas? Možda jednostavno niste gledali na pravome mjestu.

LJETNI STIL – SUZDRŽANA I SEKSI
Nikoga niste prevarili tim sivim i pastelnim tonovima, udobnim cipelama i velikim sunčanim naočalama. U vama se skriva seksi predatorica koja bez milosti skače za grkljan kad uoči poželjni plijen. A onda se pretvarate u sjajnu i srebrnu božicu koja s autoritetom i stilom pokazuje sve svoje atribute. Na ljetovanje ne krećete bez skupe i jednostavne haljine i kvalitetnih tenisica. Samo ih nemojte nositi zajedno.

ŠTEDLJIVI KLASIČAR
Jarci vole uštedjeti novac pa često smatraju da je izdatak za ljetovanje djetinjasti luksuz i udovoljavanje niskim strastima. Ali kad uoče destinaciju koja ima kulturnu i povijesnu vrijednost, potrošit će veliki dio ušteđevine. Kada posjetite takva mjesta osjećate viši smisao postojanja, a time i svoju još veću vrijednost. Vi niste samo materijalist već i skupljač nepromjenjivih vrijednosti, a kultura, umjetnost i povijest svakako se ubrajaju među njih.

Pripremila: Sunčana Rubić
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Koja je biljka savršena za dom prema vašem horoskopskom znaku?

Zelene lisnate biljke su veliki trend u interijerima ove godine, a mi vam donosimo vodič kako ih odabrati prema horoskopskom znaku

Savršen nakit za sve ljubitelje horoskopa

Dizajnerski dvojac nakita Sarah & Sebastian pripremili su kolekciju u znaku astrologije

Stigao je ruž inspiriran vašim horoskopskim znakom - i već je rasprodan!

Brend Bite Beauty predstavio je novu liniju ruževa inspiriranih horoskopom

Savršen trend za 2018. prema vašem horoskopskom znaku

2018. godina je pred vratima, a mi već proučavamo trendove koje ćemo nositi iduće godine

Ovo su najbolje destinacije za putovanje u 2018. prema vašem horoskopskom znaku

Američka astrologinja Janelle Belgrave analizirala je godinu ispred nas i sastavila listu mjesta idealnih za putovanje svakog horoskopskog znaka

▲ Povratak na vrh