Detaljni ljetni horoskop za zračne znakove

30.06.2015.

Vedro, stabilno, vruće, olujni vjetrovi... Prije nego krenete u osvajanje vrelih ljetnih noći pažljivo proučite ŠTO KAŽU ZVIJEZDE i kakva prognoza čeka ovoga ljeta zračne znakove - Vodenjake, Vage i Blizance?

Blizanac

OSMIJEHOM PROTIV SUDBINE
Ljubavne zvijezde baš vas i ne maze, pa što onda? Tisuću ste puta loše okolnosti okrenuli u svoju korist pa možete i ovog ljeta. Možda nećete doživjeti idealnu romantičnu ljubav, ali zabave i flerta neće vam nedostajati. Nećete dočekati jesen u svježoj sretnoj vezi, ali ćete biti bogatiji za iskustva koja će vas takvoj vezi na kraju odvesti. Blizanci u vezama planiraju zajednički život i zanimljivu budućnost.

LJETNI STIL – BROJKE I SLOVA
Kada vidite majicu sa zanimljivom slikom ili natpisom, jednostavno si ne možete pomoći, ma koliko godina imali. Isto vrijedi i za hlače, marame, torbe i uostalom sve što može nositi neku poruku. Priroda vas mazi djevojačkom linijom pa je pokažite u najnovijem badiću (jer sve prošlogodišnje jednostavno ne dolazi u obzir). Sve boje vas vole, a volite i vi njih. Gdje god se pojavili, uvijek ćete biti originalni.

UTRKA S VREMENOM
Utrkivat ćete se prekrasnim ljetnim danima koji tako brzo prolaze i lijepim vremenom koje vam daje osjećaj da ćete ostati na plaži zauvijek. Volite sve vrste promjene, osim babljeg ljeta koje vas baca u očaj. Obići ćete mnogo destinacija, prijatelji će vas obožavati kao božanstvo s ruksakom uvijek spremno za akciju. Ljeto je nepredvidljivo, ali samo
takvo i volite. Kada se probudite u gradiću na suprotnoj strani svijeta, koji vam nije bio ni približno na ruti putovanja, znat ćete da ste postigli savršeno ljetovanje.

OPREZNO I NEPOVJERLJIVO
Ovog ljeta u poslu nećete moći vjerovati nikome, a posebno ne samoj sebi. Svaku odluku morate neko- liko puta razmotriti i analizirati jer niste objektivni kao što mislite. Ne preuzimajte više zadataka nego što možete ispuniti. Sad ste u razdoblju štednje i vrlo pažljivog rukovanja financijama. Ostanite pribrani i ne popuštajte iskušenjima. Disciplina će se isplatiti.

(Detaljni ljetni horoskop za zemljane znakove)

Vaga

IZGUBLJENI U PRIJEVODU
Vaše poslovno putovanje čini vam se kao tumaranje kroz maglu u kojoj ponekad nabasate i na pravu stazu. Možda ste malo pogubljeni i dezorijentirani, ali to je samo zato što još niste svjesni da vam zapravo jako dobro ide. Kada biste bolje komunici- rali sa suradnicima, shvatili biste da vas poštuju i računaju na vas. Ovako obnovljenog ega možete početi istraživati nove mogućnosti kakvih će ujesen biti napretek.

LJETO KAD JE SVE MOGUĆE
Rijetko kada se nađete u situaciji kada jednostavno ne možete pogriješiti, stoga iskoristite ovo ljeto. Slobodne Vage ne smiju ostajati kod kuće i gubiti volju. Svaki izlazak, kava, koncert ili trening mogu vam donijeti priliku za novo poznanstvo. Steći ćete nove prijatelje, a vjerojatno se i zaljubiti. Sreća vas prati, a ostalo je na vama. Vage u vezi odvažile su se na veća ulaganja u budućnost. Iznenadno vjenčanje ili vijest o prinovi? Nakon ovakvog ljeta – ništa čudno.

LJETNI STIL – SAVRŠENA ŠOPINGHOLIČARKA
Da, vi ste ta zbog koje opstaju lanci trgovina s odjećom. Nemate strpljenja dočekati sniženje, ako vidite lijepu stvar, morate je imati sad i odmah. Imate izuzetan osjećaj za lijepo pa je užitak pro- matrati vaš ljetni styling. Volite otkrivati puno kože, ali uz profinjene krojeve i usklađene boje. Ljeti najviše volite stalno mijenjati haljine, ovisno o prilici i vremenu. Ozbiljan ste ovisnik o svili koja uvijek nađe mjesto u vašem dnevnom looku.

LOVAC NA PODRAŽAJE
Isključite zaintrigiranu maštu, mislili smo na vaš lov na intelektualne podražaje. Volite sunce i kupanje kao i svi drugi, ali ako se zateknete na mjestu bez koncerata, predstava i ostalih kulturnih događanja, uvenut ćete od dosade. Nisu vam strani ni veliki partiji i festivali. Često nosite manju biblioteku u nekoliko kofera jer je knjiga čovjeku najbolji prijatelj kada zaprijeti dosadan trenutak. Među Vagama se kriju najstrastveniji enigmatičari.

(Detaljni ljetni horoskop za vodene znakove)

Vodenjak

SIZIFOV POSAO
Trudite se i uporno pokušavate iz svih kutova sagledati poslovnu situaciju, ali rješenje se jednostavno ne nazire. Prihvatite da ste u problematičnom razdoblju koje morate
iskoristiti za jačanje svog tima suradnika i pažljivu analizu svih pravnih aspekata. S financijama ste u otuđenom odnosu, a ni radna energija vam nije na razini. Možda je
najbolje otići na kvalitetni godišnji odmor, a probleme rješavati ujesen kad vam se zvijezde malo više nasmiješe.

NEUHVATLJIVA LJUBAV
Ili ste neuhvatljivi zapravo vi? U jednom prijateljstvu krije se mnogo više, ali vi niste još odlučili želite li uopće ljubav, a kamoli vezu. Zar vas osjećaji toliko opterećuju? Mislite da imate pametnijeg posla od druženja s potencijalnim partnerom? Budite predani i temeljiti, inače vas čeka razočaranje i čudni rasplet. Vodenjaci u vezi su stabilni, pod uvjetom da izbjegavaju besmislene rasprave. Znamo da se angažirate oko svjetskih pitanja, ali izbacite ih iz spavaće sobe.

LJETNI STIL – AVANGARDNI SNJEGOVIĆ
Vi ste zimogrozna osoba koja ne podnosi temperature ispod 25 stupnjeva i UV-zračenje u bilo koje doba dana. Zato ste uvijek malo toplije odjeveni nego što je uobičajeno, a od sunca se štitite tunikama i šeširima kakve ne poznaju ni beduini ni Meksikanci. Kada su ispunjeni svi klimatski uvjeti, vaš jedinstveni i neponovljivi stil dolazi do punog izražaja. Uvijek ste posebni, čak i u najjednostavnijim prilikama. Vaš najdraži accessories je mobitel, uz pripadajući kamen za zaštitu od zračenja.

ŠUMSKA VILA
Osjećate veliko poštovanje prema snazi i energiji mora, ali ga izbjegavate u ljetno vrijeme. Vrućina i gužva nikako vam ne leže. Radije se povlačite u šumu i planine, u hladnija i
osamljenija područja. Ne smeta vam bijeg od civilizacije sve dok imate signal za internet, u protivnom ćete pješačiti i desetak kilometara da pročitate mail. Volite čist zrak i otvoreno nebo, žubor potoka i zelenilo šume. Ipak, niste ljubitelj kampiranja i radije spavate u čvrsta četiri zida.

Pripremila: Sunčana Rubić
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Koje su loše navike svakog horoskopskog znaka?

Baš nas zanima jeste li se prepoznali ili ćete biti iznanađeni?

Koji je vaš najveći porok prema horoskopskom znaku?

Bilo da je to čips, čokolada, cigarete ili razgovori o politici - svatko od nas ima neki porok

5 horoskopskih znakova s moćnim libidom

Jeste li i vi među onima koji mogu izdržati maratonski seks?

Zašto vjerujemo u horoskop?

Jeste li čuli za Foreov efekt?

Burberry Prorsum jesen/zima 2015/16.

Kako obnoviti garderobu prema Zodijaku?

HOROSKOP I MODA S ovim ćete znanjem mudro upotpuniti garderobu na način koji odgovara vašem znaku Zodijaka

Horoskop otkriva koji je vaš - cvijet!

Jeste li znali da svaki horoskopski znak ima pripadajući cvijet, odnosno, da pojedini cvjetovi odgovaraju karakteristikama našeg zodijaka?

▲ Povratak na vrh