Detaljni ljetni horoskop za zračne znakove

30.06.2015.

Vedro, stabilno, vruće, olujni vjetrovi... Prije nego krenete u osvajanje vrelih ljetnih noći pažljivo proučite ŠTO KAŽU ZVIJEZDE i kakva prognoza čeka ovoga ljeta zračne znakove - Vodenjake, Vage i Blizance?

Blizanac

OSMIJEHOM PROTIV SUDBINE
Ljubavne zvijezde baš vas i ne maze, pa što onda? Tisuću ste puta loše okolnosti okrenuli u svoju korist pa možete i ovog ljeta. Možda nećete doživjeti idealnu romantičnu ljubav, ali zabave i flerta neće vam nedostajati. Nećete dočekati jesen u svježoj sretnoj vezi, ali ćete biti bogatiji za iskustva koja će vas takvoj vezi na kraju odvesti. Blizanci u vezama planiraju zajednički život i zanimljivu budućnost.

LJETNI STIL – BROJKE I SLOVA
Kada vidite majicu sa zanimljivom slikom ili natpisom, jednostavno si ne možete pomoći, ma koliko godina imali. Isto vrijedi i za hlače, marame, torbe i uostalom sve što može nositi neku poruku. Priroda vas mazi djevojačkom linijom pa je pokažite u najnovijem badiću (jer sve prošlogodišnje jednostavno ne dolazi u obzir). Sve boje vas vole, a volite i vi njih. Gdje god se pojavili, uvijek ćete biti originalni.

UTRKA S VREMENOM
Utrkivat ćete se prekrasnim ljetnim danima koji tako brzo prolaze i lijepim vremenom koje vam daje osjećaj da ćete ostati na plaži zauvijek. Volite sve vrste promjene, osim babljeg ljeta koje vas baca u očaj. Obići ćete mnogo destinacija, prijatelji će vas obožavati kao božanstvo s ruksakom uvijek spremno za akciju. Ljeto je nepredvidljivo, ali samo
takvo i volite. Kada se probudite u gradiću na suprotnoj strani svijeta, koji vam nije bio ni približno na ruti putovanja, znat ćete da ste postigli savršeno ljetovanje.

OPREZNO I NEPOVJERLJIVO
Ovog ljeta u poslu nećete moći vjerovati nikome, a posebno ne samoj sebi. Svaku odluku morate neko- liko puta razmotriti i analizirati jer niste objektivni kao što mislite. Ne preuzimajte više zadataka nego što možete ispuniti. Sad ste u razdoblju štednje i vrlo pažljivog rukovanja financijama. Ostanite pribrani i ne popuštajte iskušenjima. Disciplina će se isplatiti.

(Detaljni ljetni horoskop za zemljane znakove)

Vaga

IZGUBLJENI U PRIJEVODU
Vaše poslovno putovanje čini vam se kao tumaranje kroz maglu u kojoj ponekad nabasate i na pravu stazu. Možda ste malo pogubljeni i dezorijentirani, ali to je samo zato što još niste svjesni da vam zapravo jako dobro ide. Kada biste bolje komunici- rali sa suradnicima, shvatili biste da vas poštuju i računaju na vas. Ovako obnovljenog ega možete početi istraživati nove mogućnosti kakvih će ujesen biti napretek.

LJETO KAD JE SVE MOGUĆE
Rijetko kada se nađete u situaciji kada jednostavno ne možete pogriješiti, stoga iskoristite ovo ljeto. Slobodne Vage ne smiju ostajati kod kuće i gubiti volju. Svaki izlazak, kava, koncert ili trening mogu vam donijeti priliku za novo poznanstvo. Steći ćete nove prijatelje, a vjerojatno se i zaljubiti. Sreća vas prati, a ostalo je na vama. Vage u vezi odvažile su se na veća ulaganja u budućnost. Iznenadno vjenčanje ili vijest o prinovi? Nakon ovakvog ljeta – ništa čudno.

LJETNI STIL – SAVRŠENA ŠOPINGHOLIČARKA
Da, vi ste ta zbog koje opstaju lanci trgovina s odjećom. Nemate strpljenja dočekati sniženje, ako vidite lijepu stvar, morate je imati sad i odmah. Imate izuzetan osjećaj za lijepo pa je užitak pro- matrati vaš ljetni styling. Volite otkrivati puno kože, ali uz profinjene krojeve i usklađene boje. Ljeti najviše volite stalno mijenjati haljine, ovisno o prilici i vremenu. Ozbiljan ste ovisnik o svili koja uvijek nađe mjesto u vašem dnevnom looku.

LOVAC NA PODRAŽAJE
Isključite zaintrigiranu maštu, mislili smo na vaš lov na intelektualne podražaje. Volite sunce i kupanje kao i svi drugi, ali ako se zateknete na mjestu bez koncerata, predstava i ostalih kulturnih događanja, uvenut ćete od dosade. Nisu vam strani ni veliki partiji i festivali. Često nosite manju biblioteku u nekoliko kofera jer je knjiga čovjeku najbolji prijatelj kada zaprijeti dosadan trenutak. Među Vagama se kriju najstrastveniji enigmatičari.

(Detaljni ljetni horoskop za vodene znakove)

Vodenjak

SIZIFOV POSAO
Trudite se i uporno pokušavate iz svih kutova sagledati poslovnu situaciju, ali rješenje se jednostavno ne nazire. Prihvatite da ste u problematičnom razdoblju koje morate
iskoristiti za jačanje svog tima suradnika i pažljivu analizu svih pravnih aspekata. S financijama ste u otuđenom odnosu, a ni radna energija vam nije na razini. Možda je
najbolje otići na kvalitetni godišnji odmor, a probleme rješavati ujesen kad vam se zvijezde malo više nasmiješe.

NEUHVATLJIVA LJUBAV
Ili ste neuhvatljivi zapravo vi? U jednom prijateljstvu krije se mnogo više, ali vi niste još odlučili želite li uopće ljubav, a kamoli vezu. Zar vas osjećaji toliko opterećuju? Mislite da imate pametnijeg posla od druženja s potencijalnim partnerom? Budite predani i temeljiti, inače vas čeka razočaranje i čudni rasplet. Vodenjaci u vezi su stabilni, pod uvjetom da izbjegavaju besmislene rasprave. Znamo da se angažirate oko svjetskih pitanja, ali izbacite ih iz spavaće sobe.

LJETNI STIL – AVANGARDNI SNJEGOVIĆ
Vi ste zimogrozna osoba koja ne podnosi temperature ispod 25 stupnjeva i UV-zračenje u bilo koje doba dana. Zato ste uvijek malo toplije odjeveni nego što je uobičajeno, a od sunca se štitite tunikama i šeširima kakve ne poznaju ni beduini ni Meksikanci. Kada su ispunjeni svi klimatski uvjeti, vaš jedinstveni i neponovljivi stil dolazi do punog izražaja. Uvijek ste posebni, čak i u najjednostavnijim prilikama. Vaš najdraži accessories je mobitel, uz pripadajući kamen za zaštitu od zračenja.

ŠUMSKA VILA
Osjećate veliko poštovanje prema snazi i energiji mora, ali ga izbjegavate u ljetno vrijeme. Vrućina i gužva nikako vam ne leže. Radije se povlačite u šumu i planine, u hladnija i
osamljenija područja. Ne smeta vam bijeg od civilizacije sve dok imate signal za internet, u protivnom ćete pješačiti i desetak kilometara da pročitate mail. Volite čist zrak i otvoreno nebo, žubor potoka i zelenilo šume. Ipak, niste ljubitelj kampiranja i radije spavate u čvrsta četiri zida.

Pripremila: Sunčana Rubić
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Koja je biljka savršena za dom prema vašem horoskopskom znaku?

Zelene lisnate biljke su veliki trend u interijerima ove godine, a mi vam donosimo vodič kako ih odabrati prema horoskopskom znaku

Savršen nakit za sve ljubitelje horoskopa

Dizajnerski dvojac nakita Sarah & Sebastian pripremili su kolekciju u znaku astrologije

Stigao je ruž inspiriran vašim horoskopskim znakom - i već je rasprodan!

Brend Bite Beauty predstavio je novu liniju ruževa inspiriranih horoskopom

Savršen trend za 2018. prema vašem horoskopskom znaku

2018. godina je pred vratima, a mi već proučavamo trendove koje ćemo nositi iduće godine

Ovo su najbolje destinacije za putovanje u 2018. prema vašem horoskopskom znaku

Američka astrologinja Janelle Belgrave analizirala je godinu ispred nas i sastavila listu mjesta idealnih za putovanje svakog horoskopskog znaka

▲ Povratak na vrh