Eva Herzigova je zaštitno lice nove Yamamay kampanje

09.11.2018.

Yamamay predstavlja redizajnirane Basic linije donjeg rublja za oblikovanje tijela

Eva Herzigova, jedna od najpoznatijih žena u svijetu modela, zaštitno je lice nove Yamamay redizajnirane Basic kolekcije.

Eva Herzigova postala je sinonim za žene koje su pune samopouzdanja te svakodnevno žive svoju ljepotu. Žene ne žele biti lijepe samo za druge; briga i posvećenost svome tijelu postale su način na koji se pokazuje ljubav prema sebi.

Uvjerenje da žene žele biti lijepe kako bi ugodile muškarcima ili privukle njihovu pozornost je zastarjelo. S druge strane, danas se žene potiču da budu svjesne svoga tijela te da svoju ljepotu cijene kao vrlinu koju trebaju čuvati i njegovati s posebnom pažnjom.

Yamamay za ovu kampanju koristi novi slogan “Hey Girls!”, koji je osmislila sama Eva Herzigova, s ciljem da to bude poziv modernim, zaposlenim i uspješnim ženama, ženama kod kuće i na poslu, ljubaznim, hrabrim i uistinu samouvjerenim ženama.

Također, kako bi se naglasila najintimnija dimenzija svake žene te potaknuo osobni “feel good” osjećaj, Yamamay je hashtag #confidentbeauty transformirao u novi i prigodniji hashtag #MYCONFIDENTBEAUTY.

Novi koncept odnosi se na lakoću, koja dolazi uz inovacije, tehnologiju i udobnost.

Tri inovativne Basic linije: SCULPT LIGHT, PRINCIPESSA i SPACE – predstavljaju lakoću koja dolazi u različitim oblicima i formama.

Komade iz Sculpt Light linije, osim inovativne tkanine, karakterizira sužavanje i oblikovanje siluete te osjećaj ugode koji prati svaki ženski pokret.

Linija Principessa pruža osjećaj druge kože, lagana je i udobna te izrađena od izuzetno mekane tkanine. Uz glatku i senzualnu  teksturu osjećat ćete se poput prave princeze.

Najtanji i najprozračniji grudnjak na svijetu dolazi u Space liniji. Radi se o revolucionarnom komadu izrađenom od inovativne 3D Spacer tkanine, koja nježno obuhvaća grudi te pruža osjećaj udobnosti i slobode pokreta. 

 Tekst i foto: promo

Preporučujemo

Pročitajte i...

Eva Herzigova predstavlja Yamamay Basic kolekciju

Nova proljetna Basic kolekcija za beskompromisnu udobnost

Provedite čarobno Valentinovo uz Yamamay!

Slavite ljubav uz senzualne, čipkaste komade u crvenoj, crnoj i ružičastoj boji

Monica Bellucci i Carla Bruni u novoj kampanji Dolce & Gabbane

Filmska diva u novoj kampanji proljeće/ljeto 2019.

Ne'k popusti počnu! Sitnice koje će vam izmamiti osmijeh na lice

Sitnice koje će vam izmamiti osmijeh na lice

Nova ljetna Yamamay kolekcija inspirirana je Mediteranom

Nova kolekcija kupaćih kostima, ljetne odjeće i modnih dodataka poznatog talijanskog brenda Yamamay inspirirana je Sredozemnim morem

Veliki vodič kroz sniženja top brendova

Posjetili smo Argentum, Carpisu, Fashion & Friends, Guess, Guliver, Heraldi for Men & Women, Yamamay,  Liu Jo, Palmers, Replay, Springfield, The Core i Zaks

▲ Povratak na vrh