Agencija EX-ALTO nominirana za najutjecajniju kreativnu i live marketing agenciju Središnje Europe

21.10.2019.

Agencija EX-ALTO najdugovječnija je hrvatska agencija za destinacijski i event management

Prestižni i stručni časopis Kongres nominirao je Antoniu Radić Brkan, direktoricu agencije EX-ALTO, za najutjecajniju osobu Nove Europe u MICE industriji. „Tko je tko“ u meeting i event industriji nagrada je koja se dodjeljuje već šest godina za redom, a dobivali su je najutjecajniji profesionalci industrije iz cijele Europe. Rezultati će biti predstavljeni u Barceloni, u studenom 2019. godine, na vodećem događanju MICE industrije IBTM World.

 

 

Iznimno smo ponosni na nominaciju koja pokazuje kako smo svojim razmišljanjima, strategijama i predanim radom doprinijeli prosperitetu ove važne grane hrvatskoga gospodarstva. Ponosni smo i na naš tim mladih, stručnih i educiranih suradnika te smo zahvalni na povjerenju koje nam klijenti poklanjaju već 18 godina. U našoj agenciji vlada klima pozitivne energije i iskrene razmjene mišljenja, a prema svakom klijentu i projektu njegujemo jedinstven i individualan pristup te takvom sinergijom kreiramo nezaboravne doživljaje i emocije“ zaključila je Antonia Radić Brkan, direktorica i suvlasnica agencije EX-ALTO.

 

Agencija EX-ALTO najdugovječnija je hrvatska agencija za destinacijski i event management. Pokretači su projekta „Božićne priče“ koji je od svoga začetka 2010. godine do danas, prerastao u veliko i značajno događanje „Advent u Zagrebu“. Za taj su projekt dobili nagradu glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice zbog njegove velike destinacijske važnost za grad Zagreb. Tvrtka je partner Adria Mediji Zagreb u provedbi programa National Geographic znanstvenih radionica za djecu. EX-ALTO danas organizira veliki broj korporativnih događanja u Hrvatskoj i regiji, oblikuje sadržaje i događanja u istaknutim hotelskim kućama i turističkim zajednicama te zapošljava i surađuje s gotovo 400 mladih ljudi koji se neprestano razvijaju u segmentu doživljajnog marketinga i turizma. Mnogi su kadrovi, koji su stasali u agenciji, danas na istaknutim pozicijama u hrvatskom turizmu i marketingu.

 

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Sajam vjenčanja Zagreb s preko 200 izlagača održava se 22. godinu za redom

Inspirirajte se za vaš najromantičniji dan i uživajte u kreairanju vlastite vjenčane priče!

Naglasite prirodnu ljepotu uz besprijekoran ten

Eisenberg paris tekući puder prekriva nesavršenosti i njeguje kožu

POSEBNA PONUDA LIMITIRANIH IZDANJA NAJPOPULARNIJIH BMW MODELA

Tri atraktivna modela iz Tomić & Co. za savršen početak 2020. godine

Mastercard i partneri pokreću koaliciju za borbu protiv klimatskih promjena

Cilj koalicije je u narednih pet godina zasaditi 100 milijuna stabala diljem svijeta

Bottega Veneta u Maria Storeu

Must have modeli od sad i u hrvatskim trgovinama

▲ Povratak na vrh