Average Rob na Instagramu otkrio kako se ubaciti u holivudsko društvo

12.02.2019.

I dobro nas nasmijao!

On s Obamom kupuje voće u supermarketu, opasno tulumari s Kendall Jenner, šeta crvenim tepihom s Kim i Kanyeom, vozika se na skuteru s Bradom i Angelinom i pijucka šampanjac u pjenušavoj kupki s Brunom Marsom. I, naravno, pritom živi život kakav mnogi sanjaju!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Average Rob (@averagerob) on Dec 8, 2016 at 8:49am PST

 

Ne, ne, on nije još jedan pripadnik visokog društva za kojeg nitko ustvari ne zna što radi, ali ga svi viđaju na fotografijama u društvu poznatih i slavnih.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Average Rob (@averagerob) on Jul 19, 2018 at 8:54am PDT

 

I ne, on nije još jedan razmaženi klinac, sin nekog naftnog magnata ili bogati nasljednik koji ima ulaznicu u živote celebrityja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Average Rob (@averagerob) on Mar 8, 2017 at 9:31am PST

 

On je Average Rob, čovjek sa zavidnim Photoshop vještinama i fantastičnim smislom za humor čiji Instagram profil broji više od 300 tisuća followera, a koje svakodnevno nasmijava svojim domišljatim fotografijama u društvu najvećih svjetskih celebrityja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Average Rob (@averagerob) on Apr 19, 2018 at 10:25am PDT

 

Average Rob za sebe skromno kaže kako je još samo jedan “prosječni dečko iz Belgije” no, ako je suditi po fotografijama koje vrlo vješto obrađuje ne bi li svoj lik Photoshopom “ubacio” u svima vrlo dobro poznate fotografije zvijezda, Rob je sve samo ne prosječan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Average Rob (@averagerob) on Dec 31, 2017 at 3:15pm PST

 

Njegovo virtualno carstvo trenutno sadrži 169 fotografija i poneki video u kojima pravi društvo različitim zvijezdama, od političara, preko sportaša, pa sve do glazbenika, modela i zvijezda.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Average Rob (@averagerob) on Feb 20, 2017 at 9:01am PST

 

Ako ste voljeli simpatičnog Kirbyja Jennera, “izgubljenog” (i donedavno posve anonimnog) brata klana Kardashian-Jenner koji svojim izmišljenim dogodovštinama sa slavnim sestrama nasmijava više od milijun followera, sigurno ćete voljeti i Average Roba.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Average Rob (@averagerob) on Apr 16, 2016 at 8:44am PDT

 

Vjerujemo kako će vas domišljati Rob nasmijati do suza, a njegov profil postati jedna od onih virutalnih oaza do koje svratite svaki puta kada poželite porciju dobrog humora!

Piše: T.L.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh