Blagdanska promocija Storybooka održana u romantičnom ambijentu cafea Velvet

02.12.2017.

U prekrasnom ambijentu Velvet cafea, u samom središtu grada Zagreba, održana je promocija novog, blagdanskog izdanja Storybook magazine koju su posjetila brojna poznata lica

U dobrom društvu uz brojne suradnike, kolege i prijatelje predstavljena je i nova naslovnica na kojoj se našla uvijek ljupka i originalna Ljupka Gojić Mikić. Glamurozno zimsko izdanje koje se listalo na promociji Stoybooka obiluje ekskluzivnim intervjuima, fenomenološkim temama i reportažama s društvene scene, iz svijeta mode, ljepote, filma, umjetnosti i kulture, složili su se svi uzvanici, koji su osim novog broja mogli uživati u blagdanskim delicijama, kuhanom vinu te poklonima iznenađenja koje su dobili na odlasku.

Sa željom da ovu ugodnu predblagdansku atmosferu začinimo dodatnom emocijom ljubavi i zahvalnosti na promociji Storybooka su dodijeljene i PURINA nagrade za odgovorno vlasništvo. Storybook od svojih početaka aktivno sudjeluje u svakoj namjeri da uvjete života ljubimaca učini boljim.

Upravo zato smo s oduševljenjem odlučili podržati Purinin #WeAreBetterWithpets pokret kojim se slavi ljepota i sve prednosti suživota s kućnim ljubimcem te koja istovremeno educira da i najmanjim dobrim djelom možemo život nekog bića učiniti boljim. Ovogodišnje pobjednike biralo je uredništvo Storybooka i PURINA tim u tri kategorije. U kategoriji CELEBRITY ENTUZIJASTA GODINE nominirani su bili Nikolina Pišek, Mislav Čavajda i Luka Nižetić, a nagradu je odnio glumac koji je jednog od najboljih prijatelja pronašao u 13 godina starom labradoru Muru, a posljednje tri godine društvo im pravi i udomljena mješanka Duga – MISLAV ČAVAJDA. Mislavu ni pretrpan raspored glumačkim angažmanima nije prepreka da posveti vrijeme svojim mezimcima, ali stvaranju boljeg svijeta napuštenim psima. Mislavu je nagradu uručila Vanja Ljubić, glavna urednica Storybooka.

Mislav Čavajda

Viktor Drago uručio je nagradu za ENTUZIJASTA GODINE. Među nominiranima su bile Ana Zibar, Aida Husedžinović I Iris Ban-Krošelj, a nagrada odlazi IRIS BAN-KROŠELJ koja čini sve u svojoj moći da bi učinila upravo taj zanemarivani životinjski glas jednako važnim i jednako bitnim kao i ljudski. Ona je idejna začetnica odvjetničkog tima studenata prava koji uz pomoć svojih profesora zastupaju prava zlostavljanih životinja te pomažu raznim udrugama pravnim savjetima.

Iris Ban Krošelj

Daria Milolož, brand manager u Purini dodijelila je nagradu za PET FRIENDLY WORK PLACE u čiju kategoriju su ove godine bile tvrtke Infinum, Rimac Automobili i Camp Zagreb. Tvrtka INFINUM je odnijela titulu pet friendly work placea koja od svojeg nastanka uživa višestrukim koristima dovođenja ljubimaca na posao pogotovo za vrijeme dužeg rada, a popisu prednosti dodali su i činjenicu da ljubimci definitivno stvaraju i ugodniju atmosferu.

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti dr. Zoran Bahtijarević

Također, ove smo godine odlučili dodijeliti i POSEBNU NAGRADU Klinici za dječje bolesti Zagreb koja od svibnja ove godine provodi projekt pod nazivom “Djeca prijatelji životinja”. Budući da istraživanja pokazuju kako životinje kod djece utječu na samopouzdanje, povećavaju razumijevanje neverbalne komunikacije, razvijaju empatiju i suosjećanje, ali prije svega hospitalizirana djeca osim što proživljavaju stres zbog bolesti kojom se nose, često su i odvojena od roditelja, a druženje sa psima daje im osjećaj sigurnosti i utjehu.

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

Boja koja je neočekivano okupirala street style

A ove je jeseni popularna u svim nijansama!

U mističnom ambijentu Jadran filma, održana je revija modnog dvojca Boudoir

Atelier Boudoir sinoć je, u sklopu La Boheme partyja povodom 10. rođendana magazina Storybook, predstavio novu kolekciju

Tko se skriva iza ovog velikog šešira?

Pjevačica i glumica se odlučila za upečatljiv model u dvije nijanse

▲ Povratak na vrh