Burberry lansirao prvu video igricu

22.10.2019.

Zanimljiv potez britanske modne kuće

Da je zaluđenost video igricama na vrhuncu prepoznaju, očito, i modni brendovi koji počinju sve više eksperimentirati s ovim super popularnim vidom zabave. Britanska modna kuća Burberry odlučila je, naime, zagrebati u domenu online gaminga i lansirati svoju prvu video igricu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burberry (@burberry) on Oct 20, 2019 at 7:24am PDT


U ponedjeljak je Burberry otkrio B Bounce, svoju prvu video igricu u kojoj glavnu ulogu ima lik jelenjeg obličja odjeven u šarenu puffer s istaknutim logotipom modne kuće koji skače između oblaka kako bi dosegao Mjesec. Burberry je za igrače rezervirao i nagrade, custom made GIF-ove i virtualne puffer jakne za sve one koji dosegnu 500 metara, te prave pravcate jakne iz nove kolekcije za sve one koji pređu magičnih 15.000 metara. Nagrade se, naime, odnose samo na igrače iz Ujedinjenog Kraljevstva, SAD-a, Kanade, Kine, Japana i Južne Koreje.

 

 

“Eksperimentirali smo s video igricama u Kini, ali B Bounce ustvari predstavlja našu prvu ekstenziju u ovom formatu. Cilj nam je zabaviti i povezati se s našim novim, mlađim kupcima diljem svijeta”, poručili su iz stožera kuće Burberry svjesni kako neke mlađe generacije odrastaju u nekim posve drugačijim okruženjima te kako se, žele li privući njihovu pažnju, moraju prilagoditi. Kako bi igricu predstavili kupcima veliki video ekran Burberry je postavio u londonskom butiku u ulici Regent gdje su kupci mogli okušati sreću u dostizanju Mjeseca. “Morate biti oprezni jer su u igrici vremenski uvjeti baš kao u Britaniji. Mi smo ipak britanski brend”, objasnili su iz Burberryja u šali.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram/Burberry

Pročitajte i...

Nekoliko elegantnih dizajnerskih komada u koje se isplati uložiti

Bezvremenski komadi koji su vrijedni svake kune

Krupni plan: Burberry kapa s kristalima

Novi drop Riccarda Tiscija u prodaji od 17. studenog

Carla Bruni se pita: "Što je to ljubav?"

Ricardo Tisci uposlio je bivšu prvu damu Francuske

Burberry vam nudi osobnog kupca i šalicu čaja

Britanski brend u novoj inicijativi

Burberry postaje 100% održiv

A kariranom ni traga

▲ Povratak na vrh