Clueless se vraća!

24.10.2019.

Ovaj put kao serija

Sumnjivo dodvorivog opisa ”miks Mean Girls, Riverdalea i Lizzoinog spota”, nastavak kultne priče će, kako se izvješćuje, predstaviti Dionne kao protagonisticu nakon što Cher ”misteriozno nestaje”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ‘ (@losyfirst) on Oct 21, 2019 at 10:44am PDT

Deadline još piše kako će serija dati uvid u događaje iz perspektive novopečene najpopularnije djevojke u školi koja je do nedavno bila zasjenjena svojom najboljom prijateljicom. Doduše, takav odnos među likovima više priliči Plastikama, a ne Dionne i Cher, čak i ako se osvrnemo na Clueless serijal iz 1996. kroz čije se tri sezone njihovo prijateljstvo testira u par navrata, no svaki put pobjeđuje. Kako je produkcija odlučila pokupiti sve bodove, Dionneino će iskustvo biti začinjeno ljubavnim dramama s oba spola i, naravno, drogama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🍯 (@earlymorningtoast) on Oct 21, 2019 at 10:11pm PDT

S protagonistkinjom gurnuta u središte pozornosti kao novom najpopularnijom djevojkom u školi, emisija će istražiti kako se Dionne nosi s novim pritiskom, istovremeno pokušavajući otkriti što se dogodilo s njezinom najboljom prijateljicom. Misteriozni dio najvjerojatnije vuče inspiraciju iz Riverdalea.

 

Izvorni je film jedan od najpoznatijih priča o odrastanju i dorastanju ikada stvoren. Osim same uloge filma u kulturi i modi, tko može zaboraviti legendarni ansambl koji mu je udahnuo život – Alicia Silverstone, Stacey Dash, Brittany Murphy, Paul Rudd i Donald Faison te autentičnu reprezentaciju svog vremena, pa nova serija ima zaista velike cipele koje treba popuniti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by *sound of flip Phone 💋 (@2000s_thingz) on Oct 21, 2019 at 10:01am PDT


CBS-ov novi Clueless postavljen u Los Angelesu u 2020. napisali su Jordan Reddout i Gus Hickey, koji su radili na Will and Grace, a izvršni producenti Corinne Brinkerhoff, Tiffany Grant i Robert Lawrence bili su dio ekipe originalnog filma. Vijesti o premijeri još nema, a nadamo se da nas prevelika očekivanja neće, kao što to uvijek bude, dovesti do razočaranja, no ogromnih šešira barem ne bi trebalo nedostajati.

 

 

Piše: D.M.
Fotografije: Instagram/Stills

Preporučujemo

Pročitajte i...

Glumačka postava filma "Clueless" nakon 25 godina ponovo na okupu

Fotografije koje su nas vratile u bezbrižne tinejdžerske dane

Stiže nam linija šminke inspirirana kultnim filmom Clueless!

Brend šminke Peachy Queen predstavio je genijalnu paletu sjenila za oči inspiriranu filmom Clueless

10 filmova koji će vam popraviti raspoloženje

Priprema, pozor, kokice, dekica...

Novi modni hommage luksuznog brenda Davidu Bowieju

Hugo Loves Bowie posveta je  omiljenom pjevaču na 4. godišnjicu smrti

Matija Cvek, Mare Milin i Matija Dedić predstavili art video priču koja ulijeva nadu i zacjeljuje!

"Nasloni se" nova je pop balada Matije Cveka u suradnji s eminentnim pijanistom Matijom Dedićem za koju spot potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin

▲ Povratak na vrh