Daisy Lowe napisala kuharicu

31.03.2014.

Slavna manekenka naučit će vas kako ispeći zdrave slastice u kojima možete uživati

Nosila je reviju Marca Jacobsa, obline pokazala u reklamnoj kampanji brenda Agent Provocateur, a 25-godišnja manekenka Daisy Lowe uskoro izdaje i kuharicu. S obzirom da njena profesija zahtijeva savršenu figuru već godinama traži način da zadovolji želju za slatkim užicima.

Ovog ljeta na police dolazi ‘Sweetness & Light’, kolekcija 60 recepata koji jednostavnim modifikacijama postaju i zdravi, pa je tako šećer zamijenila sirupom od javora, a neke namirnice organskim ili veganskim inačicama.

 

Daisy lowe

 

“Nisam mislila da se mogu riješiti ovisnosti o šećeru sve dok se nisam preselila u New York. Ondje sam kušala prirodne proizvode koji zadovoljavaju želju za slatkim, a nisu štetni. Na pisanje me potaknulo i to što sam nedavno saznala da sam intolerantna na mliječne prozvode te pšenicu”, otkrila je Daisy u priopćenju.

“Moje tijelo je zdravije, imam više energije, spavam bolje, rijeđe sam bolesna. Hranim se, ne gladujem i ne branim si slatke stvari koje toliko volim. Željela sam recepte podijeliti s ljudima kako bi i oni mogli učiniti isto i voljeti se iznutra”, dodala je.

Foto: press

Pročitajte i...

Daisy Lowe i Cara Delevingne

Žestok party

Cara Delevingne i Daisy Lowe definitivno znaju kako se zabavlja

Kimono: Novo lice japanskog klasika

Dinamična povijest kimona kao fokus nove izložbe londonskog muzeja Victoria & Albert

Matija Cvek, Mare Milin i Matija Dedić predstavili art video priču koja ulijeva nadu i zacjeljuje!

"Nasloni se" nova je pop balada Matije Cveka u suradnji s eminentnim pijanistom Matijom Dedićem za koju spot potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin

Izašao je dokumentarac o neprežaljenom Coletteu

Omiljeni pariški concept store zauvijek je zatvorio vrata 2017. godine

Stiže dokumentarac o Greti Thunberg!

Film koji ćemo gledati idućeg ljeta

▲ Povratak na vrh