Žali što je otpustila Lenu Dunham

02.04.2014.

Fashionistica je zavoljela filmski set i uživjela se u ulogu urednice časopisa

Zanimljiva Jenna Lyons, kreativna direktorica brenda J.Crew, nedavno je dobila priliku glumiti urednicu časopisa u nekoliko nastavaka popularne serije ‘Djevojke’, a njen zadatak bio je i otpustiti lik Hannah Horvath koju glumi Lena Dunham.

“Nije bilo lako”, Lyons je izjavila za The Cut. “Leni sam stalno slala poruke ‘Možeš ostati naš freelancer! Ne želim da odeš… Nisam mislila ozbiljno, vrati se!'”

S obzirom da je Jenna zavoljela set hit-serije, čini se da će je ekipa televizije HBO, koja se na snimanje vraća 15. travnja, i dalje gledati bez obzira što njen lik nije u novim epizodama. “Znam da uskoro nastavljaju snimanje. Doći ću na snimanje i gledati ih preko puta te ih na setu iznenaditt riječima ‘stigla sam!'”

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Tko je novi dizajner brenda J. Crew?

Poznato lice s modne scene

Je li danas uopće moguće podijeliti previše informacija?

U eri društvenih mreža, kad nam je prozor u svijet zapravo zaslon različitih gadgeta, i više ljudi zna što smo doručkovale nego što bi to trebalo biti normalno, pitamo se postoji li uopće "višak informacija" i gdje su njegove teško uhvatljive granice

Tri vijesti iz svijeta mode koje ste propustili

Proljeće je pred vratima, a s njim dolaze i sve uzbudljiviji dani u svijetu mode

Jenna Lyons napušta J.Crew

Teško je zamisliti J.Crew bez Jenne Lyons. Njihova je priča krenula prije dvadeset i šest godina kada se mlada diplomantica njujorškog Parsonsa zaposlila u tada još relativno novom brendu i polako započela svoj put prema vrhu...

Lena Dunham okrivila Trumpa za gubitak težine

Zvijezda serije "Girls" priznala je kako se teško nosi s potezima novoizabranog američkog predsjednika

Stilski dosje: Jenna Lyons

Pa tko se ne bi volio odijevati kao ona?

▲ Povratak na vrh