Emma Watson blista na naslovnici novog Ellea

20.03.2017.

Britanska glumačka zvijezda osvaja na coveru novog broja koji donosi pregršt uzbudljivih tema

Borba za ženska prava ponovno je u prvome planu – vrijeme da se svi priključimo!

 

 

Emma Watson pronašla je svoje zasluženo mjesto na naslovnici Ellea za travanj 2017. i istakla baš feminizam u prvi plan. “Često se pitam kakvu bih podvalu mogla izvesti koja bi promovirala feminizam na zabavni način. Ne možete se prema svemu u životu odnositi smrtno ozbiljno, zar ne?” – kaže Emma koja izgleda bolje no ikad i osvaja pozornost Disneyjevim megahitom ‘Ljepotica i zvijer’.

 

 

IT’S MY LIFE – Nakon ozljede kralježnice, koju je doživio na vrlo neobičan način, Dado Ćosić ponovno je u punome pogonu – pred njim su dvije kazališne premijere, u ‘u zraku’ su i dva nova filma… S njime je razgovarao kreativni direktor Ellea Ivan Salečić, a fotografije u novome broju potpisuje Andrija Zelmanović.

 

 

HOT LIST – Elleova suradnica, fotografkinja Vlatka Fuego, inače dobitnica natječaja ELLE Fashion Foto Talenta 2016., snimila je za novi broj minuciozno osmišljene dnevne lookove, koje potpisuje novinarka i stilsitica Nambi Kezić. Inspirirajte se snažnom dozom kolorita i spremno dočekajte proljetnu modnu križaljku.

 

 

DARK ROMANCE – Mistična alkemija spoja sasvim oprečnih modnih inspiracija – eterične nevine romantike i darkerskog tough punk stila – rezultira jednim od najuzbudljivijih i najispirativnijih trendova sezone u eksploziji izvezenih rokerskih jakni i girly haljinica od obavezne crne čipke. Fotografije i styling potpisuje urednik mode Ellea Saša Joka.

 

 

CHEF S VIZIJOM – Poznati hrvatski chef Andrej Barbieri u Zagrebu je otvorio restoran s uporištem u mediteranskoj kuhinji, u kojem ćete pronaći mjesto samo ako imate… sreće! Više u novome broju Ellea koji je na svim kioscima od 20. ožujka!

ELLE. LJEPOTA JE UNUTRA.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Dugo nismo vidjeli slađi intervju od ovoga

Holivudsku zvijezdu Emmu Watson intervjuirala su djeca

Zaronite u stylish ljeto uz novi broj Ellea

Novi broj za lipanj na svim je kioscima

Emma Watson

Emma Watson u potpuno drukčijoj ulozi

Glumica ima novi potencijalni filmski hit

Zuzanna Bijoch na naslovnici Ellea za svibanj

Naš coverstar osvojit će vas na prvi pogled

Emma Watson

Emma Watson nadmašila Jennifer Lawrence

Britanka bi uskoro mogla s trona svrgnuti najbolje plaćenu holivudsku glumicu zahvaljujući uspjehu "Ljepotice i zvijeri"

Tursko izdanje časopisa Elle mora se cenzurirati?

Kolege u Turskoj suočavaju se s nevjerojatnom odlukom vladajućih

▲ Povratak na vrh