Hot jesen uz novi Cosmopolitan – potražite rujansko izdanje na kioscima

28.08.2019.

Za sve one koji žele istog trena super odgovore na pitanja što obući, s kim furati, što gledati, kako se ludo zabaviti i ne manje bitno kako ispuniti sve želje, snove i fantazije... Paaaa, barem do kraja ove godine

Cosmo redakcija je na tren odložila svoje ljetne koktele kako bi doznala odgovore na sva pitanja koja muče Cosmo cure, ali i dečke diljem plaža – je li javna prosidba san svih naših ženskih snova ili scenarij iz pakla, jer kako sada reći “Ne!”? I jesu li frajeri, iako se puno brže od nas oporavljaju nakon prekida, puno veći romantičari od nas ili nam samo bolje čitaju misli?

 

 

Kada smo već kod čitanja misli, imamo i test nakon kojeg ćete otkriti što vaš šef doista misli o vama, što očekivati od frajera koji živi sa starcima, kako starog, pomalo dosadnog dečka pretvoriti u seksi zvijer, što možete poduzeti u slučaju porn revengea te što biste sve trebali znati o zamrzavanju jajnih stanica.

Za one koje nisu ni primijetili da su pretjerali s koktelima donosimo iscrpan vodič za rehabilitaciju, kao i onaj kako se na brzaka oporaviti nakon prekida. Za sve ostale želje i snove molimo da primijenite WOOP metodu (želja-ishod-zapreka-plan). Mi smo je provjerili na svojoj koži i odgovorno tvrdimo da djeluje. Što reći nego – pucajte visoko i stojte čvrsto na zemlji. Osim, naravno, ako morate izaći na pozornicu i reći “Da!”

 

 

Potražite rujansko izdanje Cosmopolitana na svim kioscima od 24. kolovoza!

 

Fotografije: press

Pročitajte i...

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

ELLE edit: Ovo su najbolje odjevene svjetske zvijezde u 2019.

Od provjerenih stilskih ikona do stylish novih imena!

Najbolje celebrity čestitke s društvenih mreža

Kako su nam omiljeni celebovi čestitali Božić

Najprestižnija hrvatska beauty-nagrada “Cosmopolitan Beauty Awards 2019” upravo je proglasila svoje pobjednike!

Proglašeni pobjednici Cosmopolitan Beauty Awards 2019. za najbolje beauty preparate na hrvatskom tržištu

Tko su modni pobjednici 2019. godine?

Iz Lysta su stigle ovogodišnje statistike

▲ Povratak na vrh