Je li gluma veća od života? Otkrili smo uz Juliu Roberts, Mariju Škaričić i Ivanu Roščić

19.01.2019.

Talentirane glumice otkrivaju nam tajne zanata

Možda ste prije par dana primijetili Google Doodle posvećen rođenju velikana ruskog glumišta Konstantina Stanislavskog. Legendarni glumac, redatelj i teoretičar iza sebe je ostavio sedam pitanja na koja svaki glumac mora odgovoriti kako bi se pripremio za ulogu.

Inspirirani glumačkim radom, odlučili smo saznati koja su pitanja odigrala najveću ulogu u životima naših sugovornica. A kako su odgovorile Julie Roberts, Marije Škaričić i Ivane Roščić možete saznati u novom izdanju Elle časopisa, na svim kioscima od danas, 19. siječnja.

 

 

Modnu inspiraciju smo crpili iz kultnih filmova, ali i otkrili nove talente iz svijeta umjetnosti čije vrijeme tek dolazi.
I dok se nekima slava smiješi, drugima je okrenula leđa. Što se dogodilo s nekad utjecajnom Lenom Dunham istražili smo u rubrici Perspektiva. A kakvu nama perspektivu donosi proljeće, zabilježili su objektivi fotografa Christophera Fennera, Fabia Bozzetija i Carle Guler u lepršavim editorijalima koji otkrivaju top-listu novih trendova.

 

 

 

Otkrijte najbolje od 2019. godine po izboru urednica ljepote iz 45 izdanja Ellea diljem svijeta i ispunite društveni kalendar najuzbudljivijim događanjima kojima ćemo se moći veseliti ove godine iz svijeta kulture, glazbe, filma i putovanja.

 

 

Počnite kovati modne planove za proljeće uz veljačko izdanje Elle časopisa!

Piše: N.B.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Mali uvid u novi ELLE i kako nositi trend sezone

Karirano i Nikolina Matičević pred objektivom Mladena Šarića

Uron u kariranu modu, pernatu avangardu i ode ženskoj snazi

Svo bogatstvo kasnojesenske mode od danas na kioscima

Gdje završava moda, a počinje stil? S Elleom u Londonu!

Slavljenički broj ELLE časopisa je na kioscima!

Elle 2019 Women In Hollywood: najbolje crne haljine!

Naši američki kolege odali su počast heroinama Hollywooda

▲ Povratak na vrh