Je li novi film Kristen Stewart i Vincenta Cassela kopija “Aliena”?

21.08.2019.

Izašao je prvi trailer novog filma

Studio 20st Century Fox objavio je prvi trailer za novi film Williama Eubanka Underwater, u kojem su glavne uloge odigrali američka glumica Kristen Stewart i francuski glumac Vincent Cassel.

 

 

U središtu teme filma nalazi se istraživačka skupina čija se laboratorija za proučavanje podvodnog svijeta iznenada urušava nakon potresa. S vremenom likovi shvaćaju da im prijeti ne samo oštećena oprema i nedostatak kisika, već i podvodna čudovišta među kojima su se probudili poslije nesreće. Pod vodom je film u kojem mnoštvo prestrašenih vojno-industrijskih radnika na čelu sa ženskim likom kratke platinaste kose progoni zastrašujuće stvorenje nepoznatog podrijetla.

 

 

Priča i cijela scenografija te odabir kostima toliko podsjeća na radnju Aliena da se obožavatelji kultnog filma strave već pitaju, radi li se o kopiji?Vanzemaljce su zamijenila bića iz morskih dubina, astronautska odijela, ona za duboki uron, a Sigourney Weaver – Kristen Stewart. Ne možemo ne primijetiti kako se mnogo detalja uvelike uklopilo u već dobro poznatu priču.

 

 

Pored Stewart i Cassela, u filmu su glumili TJ Miller, John Gallagher Jr., Jessica Henwick, Mamudu Ati i Gunner Wright. Premijera filma “Pod vodom” zakazana je za 9. siječnja 2020. godine. U nastavku pogledajte trailer.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Kostimi novih Charliejevih anđela

Kostimografkinja Kym Barrett otkriva kako je stvorila imidže poznatog nam trojca

Monica Bellucci i Vincent Cassel ponovno zajedno

Venecijanski filmski festival ponovno spojio filmske zvijezde

Koje su se zvijezde fotografirale za kalendar Pirelli 2020?

Inspiracija za novo izdanje je djelo "Romeo i Julija"

Koje su nas poznate dame oduševile u prvim redovima Tjedna visoke mode u Parizu?

Od Chanela u ležernom izdanju do elegantnih crnih kombinacija!

▲ Povratak na vrh