Kako je to bilo u redakciji Storyja za vrijeme promocije novog ruha

05.09.2019.

Live-stream iz redakcije

Čisto da vas podsjetimo, kako je neki dan vaš portal Story.hr dobio novo ruho, povodom kojeg smo organizirali iznenađenje koje je uljepšalo dan i nama u redakciji, ali i čitateljima koji su nas pratili putem društvenih mreža, jedinstvenim mini uredskim koncertom.

 

 

Ovim koncertom, u svom osebujnom stilu atmosferu je podigao i zagrijao najbolji hrvatski rock band Psihomodo pop s nekima od svojih najvećih hitova poput Fride i Sve će biti u redu. Cijelo ljeto proveli su održavajući lude koncerte po obali, ali i van granica Hrvatske, a sezonu završavaju uz nastup u redakciji Storyja i skorašnjim koncertima u Trogiru i Ogulinu.

Nakon njih u funky, ali romantičnom i urbanom stilu nastupio je Saša Lozar sa svojim fenomenalnim vokalom. Saša je odsvirao svoje najveće hitove ali i premijerno acoustic verziju novog hita koji je na svim top ljestvicama na samom vrhu, pjesmu „Budi“ koja je obilježila ovo ljeto, a sve u pratnji Predraga Martinjaka koji je autor Sašinih ali i mnogih drugih najvećih hitova.

Ovo je bio jedan od najboljih i najzanimljivijih provoda ponedjeljkom, a brojne pohvale stizale su i van granica Hrvatske.

 

Fotografije: Robert Gašpert

Pročitajte i...

Story home decore by eNVy ROOM

Odlična nadopuna vašem makeoveru stana

Story shopping district

Ovog petka 6. prosinca i subote 7. prosinca Story donosi shopping poslasticu u srcu Zagreba

CHRISTMAS STORY – zvijezde za djecu

Story organizira koncert

STORY PINK FEST Tradicionalno obilježavanje mjeseca borbe protiv raka dojke

Ne propustite ove subote posjetiti središte Zagreba

PINK RIBBON Story u suradnji s dm-om u borbi protiv karcinoma dojke

Cilj je ovog projekta opremiti onkološki odjel Opće bolnice Dubrovnik

▲ Povratak na vrh