Kako se Jennifer Lopez našla u striptiz klubu?

18.07.2019.

Zanimljiva domaća zadaća

Priprema za ulogu u filmu zahtijeva mnogo više od pamćenja teksta, pogotovo kada se radi o priči o skupini striptizeta iz New Yorka koja se okuplja kako bi se osvetila svojim klijentima na Wall Streetu. Jennifer Lopez, koja glumi u nadolazećem filmu Hustlers, provela je terenska istraživanja kako bi se pripremila za svoju ulogu. Odlučila je dobiti inspiraciju izravno iz izvora i odvela zaručnika Alexa Rodrigueza po striptiz klubovima.

 

 

U novom intervjuu za Vulture, redateljica Hustlersa Lorene Scafaria otkrila je da je J. Lo uzela svoju ulogu tako ozbiljno da nije samo fizički trenirala, već se odlučila i za terenske izlete u klubove kako bi dobila bolji “uvid”.

 

Poznato je da je J.Lo nevjerojatna plesačica, ali je za ulogu posebno trenirala striptiz. “Ples na štangi, zahtjeva mišiće koje rijetko tko od nas trenira. Tako da smo ga na neki način tretirali kao sportski film”, rekla je Scafaria za Vulture. “Ona i Alex otišli su i posjetili striptiz klub pa mi je Jen mogla dati neke … uvide. ”

 

 

J. Lo igra Ramonu, vlasnicu striptiz kluba i mozak operacije u cijeloj ekipi. To je uloga za koju je Scafaria znala kako je savršeno prikladna za J. Lo čim je završila scenarij.

 

 

Uz J. Lo, u filmu Hustlers također glume bivša striptizeta i sadašnja rap zvijezda Cardi B te glumice Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Julia Stiles i Madeline Brewer. U nastavku pogledajte trailer.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Cardi B izgleda sjajno u Zigmanovoj kreaciji

Nova suradnja domaćeg dizajnera i poznate reperice

ELLE filmska preporuka: Duet for Cannibals by Susan Sontag

Bizarna radnja i pregršt odličnih lookova

Što je najdraži accessoire Jennifer Lopez?

J.Lo postaje zaštitnim licem jednoga od svojih najdražih brendova

Koji se klasik iz 90-ih vraća na velika platna?

Uz glumački ansambl koji smo imali prilike vidjeti "Pose" i "Orange Is the New Black"

Tko se skriva iza ovog velikog šešira?

Pjevačica i glumica se odlučila za upečatljiv model u dvije nijanse

▲ Povratak na vrh