Kako smo se proveli na 21. Sensa vikendu u Vuglec Bregu

12.04.2019.

Kako je prošao vikend?

Ni kiša nije mogla pomutiti sreću i uzbuđenje polaznica koje su u petak, 5. travnja, krenule na 21. Sensa vikend, koji se održao svega 40 km nadomak Zagreba, u pitoresknom turističkom selu Vuglec Bregu. U želji da se opuste, dobro zabave te još bolje nauče slušati sebe i svoje tijelo, zaraznim entuzijazmom i dobrom energijom – ovog puta isključivo ženske polaznice – zakoračile su u novu Sensinu proljetnu avanturu, ne sluteći što će sve spoznati i naučiti u samo tri dana. Ne sluteći ni da će steći nova prijateljstva, toliko duboko zaviriti same u sebe, otpustiti ono loše i napraviti mjesta za promjene.

 

 

Sensa vikend svojim je predavanjem otvorila Danijela Medaković, certificirana praktičarka EFT-a, popularno zvanog tapkanje, koja nas je podučila kako pomoću te metode lakše prolaziti kroz svakodnevan stres koji u današnje vrijeme malo koga štedi.

 

 

Subota nije mogla imati bolji početak od onoga koji nam je pripremila učiteljica joge Senka Ljubić. Kako je Mjesec bio u fazi mlađaka, tako je i sat joge za razbuđivanje bio prilagođen mijenama na nebu te smo laganim vježbama probudili žensku energiju i umjesto Sunce, ovog puta pozdravili Mjesec.

 

Foto: Mirko Jankovic

Kreativna radionica Sonje Runkas iz 1moment.hr, Points of You pomoću coaching kartica dovela je polaznice Sensa vikenda do novih spoznaja, nekima dala odgovore na poznate izazove, nekima uvide iz novih perspektiva na osobne i profesionalne nedoumice, a drugima otvorila pitanja čije odgovore tek treba početi tražiti i osvijestiti.

 

 

Nakon druženja sa Sonjom, na red je došlo nešto sasvim drugačije. Ovog puta izazov je bio “zamaskiran” u cvjetnu radionicu koju je vodila Renata Lovrenčić iz Cvjetne Galerije RL. U početku nitko od nas nije vjerovao da će nakon svega sat vremena uspjeti napraviti uskrsni vijenac nalik onima koje viđamo u lifestyle magazinima. No, dogodilo se upravo to!

 

 

 

Za nedjeljno jutro Senka Ljubić imala je drugačiji plan od onoga za dan prije. Ovog puta više to nije bila izrazito nježna i blaga joga, već ona malo zahtjevnija i izazovnija koja jeu nama probudila svježu energiju. Nakon pozdrava Suncu, bili smo spremni za naš, na žalost svih, posljednji dan druženja.

Kraj 21. Sensa vikenda svima je stigao prebrzo. Nema sumnje da je svaka sudionica na Vuglec Bregu ostavila dio svojih briga, nezadovoljstava, nesigurnosti i previranja, a otvorila prostor za pozitivne promjene koje su se nekima već počele događati  tijekom boravka na ovom čarobnom zagorskom brijegu.

PRIDRUŽITE SE NOVOM SENSINOM DOGAĐANJU

I ovog proljeća pridružite nam se na povlačenju, tradicionalnom Sensinom YOGA RETREATU u hotelu Korinjak na prekrasnom otoku Ižu! Retreat se održava od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. a vodit će ga Sensina suradnica i dugogodišnja učiteljica joge Senka Ljubić

ARANŽMAN uključuje: dva puna pansiona (doručak, ručak, večera bazirani na vegetarijanskoj prehrani) · satove joge · vježbe disanja, pranajamu · vođene meditacije · terapiju gongom

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1390 kn. Članovi Sensa kluba imaju pravo na dodatnih 10 posto popusta! Za rane uplate do 10. 5. odobrava se dodatni popust od 10 posto!

 

Foto: Mirko Jankovic

Preporučujemo

Pročitajte i...

Ljeto je ljepše i ispunjenije... uz novu Sensu

Stigao je kolovoz, a s njim i nova Sensa. Od petka 2. 8. potražite je na kioscima i ne zaboravite na limitirani paket Sensa s knjigom za 39.90 kuna!

Kako je bilo na 9. Sensa danu?

Park Maksimir ove je nedjelje, već 9. godinu zaredom u organizaciji magazina Sensa ponovno postao "livada iz sna"

Mentalno se opustite i pokrenite vitalnu energiju tijela na Sensa Yoga & Vitality Retreatu na Ižu

Još su samo dva tjedna do Sensa Yoga & Vitality Retreata koji će se održati u hotelu Korinjak na otoku Ižu od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. Voditeljica retreata Senka Ljubić, učiteljica joge i dugogodišnja suradnica Sense, pripremila vam je zanimljiv program. Proučite ga i požurite s prijavama...

▲ Povratak na vrh