Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss ponovno će glumiti u Matrixu!

21.08.2019.

Neo i Trinity se vraćaju

Neo se vraća! Danas je objavljeno kako 2020. godine započinje snimanje četvrtog filma iz The Matrix sage. Agencija Associated Press javlja da će u nastavku opet glumiti glumci koji su glavne likove igrali i u prethodnim filmovima – Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss.

 

 

Pojedinosti nastavka čuvaju se u tajnosti. Sudeći prema najavi povratka glumaca, u filmu će se pojaviti likovi Neo i Trinity. No, još nije jasno tko će igrati ulogu Morpheusa, kojeg je u prethodnim dijelovima igrao Lawrence Fishburne. Prema novinaru Varietyja Justinu Krollu, Warner Bros. će možda u filmu uklopiti mladu Morpheusovu verziju koja bi mogla aludirati na to gdje će se na vremenskoj traci odvijati četvrti Matrixov dio.

 

Redateljica i scenaristica filma bit će Lana Wachowski, koja je sudjelovala u stvaranju prva tri dijela zajedno s Lilly Wachowski. U to su vrijeme redateljice bile poznate kao Larry i Andy te su tijekom godina otkako je snimljen posljednji nastavak obje prošle spolnu tranziciju.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Može li nam ovaj film vratiti nadu u romantične komedije?

U kolovozu nam stiže nova romantična komedija s Keanuom Reevesom i Winonom Ryder u glavnim ulogama što nas je neodoljivo podsjetilo na zlatno doba romantične komedije u 90-ima!

Kako prilagoditi trening menstrualnom ciklusu?

Sportske aktivnosti možete vrlo lako prilagoditi hormonalnim promjenama

Top 5 Anti-valentinovo filmova

Zbog ovih filmova bit će vam drago ako ste single

▲ Povratak na vrh