Koja je europska serija postala najpopularnija na Netflixu?

02.08.2019.

Dignimo ruke za Stari kontinent!

Ako još niste čuli za seriju Kuća od papira (izvorno La Casa de Papel), vrijeme je da obratite pažnju na nju! Španjolski blockbuster srušio je Netflixov rekord gledanosti već u prvom tjednu objave na engleskom jeziku.

 

 

 

34.355.956 – toliko je gledatelja gledalo treću sezonu originalne produkcije Netflixa u prvih sedam dana nakon njezinog predstavljanja 19. srpnja. Više od 24 milijuna tih Netflix računa (70% gledatelja) završilo je gledanje treće sezone tijekom prvog tjedna (to je 8 epizoda po sezoni). Za usporedbu: u prva četiri dana cijela treća sezona serije Stranger Things imala je 18,2 milijuna računa (također 8 epizoda).

 

 

Priča o pametnim razbojnicima, koji su zajedno sa taocima zatvoreni u Kraljevskoj prijestolnici Španjolske, dok njihov vođa, zvani Profesor Cleverly, manipulira policijom, može se pohvaliti ne samo izvrsnim castingom, već i izvrsnim soundtrackom. Radnja serije okreće priču tako neočekivano da se čini kao da pljačkašima nema izlaza. Ljubavne spletke koje se odvijaju tijekom pljačke također nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Španjolska verzija Oceanovih 11 odmah privlači gledatelje svojim raznovrsnim i živahnim likovima. A lik koji tumači glumica Ursula Corbero uspoređuju s Nikitom i s odraslom heroinom filma Leon. Naravno, Hollywood već čeka ovu djevojku s gomilom ponuđenih projekata. Svi razbojnici u seriji imaju pseudonime u čast gradovima. Ima ukupno tri sezone, ali kreatori uvjeravaju da će biti četvrta. Radujemo se!

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Alexa Chung je zvijezda nove modne serije uz bok Tanu Franceu

Jedva čekamo jedva čekamo jedva čekamo

ELLE Countdown: sve serije sa ženskim potpisom koje su obilježile desetljeće

Binge lista najboljih serija dekade za odbrojavanje do nove godine

ELLE Style Combo: TV serija + pidžama

Raskošne pidžame uparili smo sa serijama o jakim ženama

Prvi trailer za novi film Martina Scorsesea "The Irishman"

Glumačka postava filma je nevjerojatna

Biografija momka Kylie Jenner uskoro na Netflixu

Sve što ste željeli znati o Travisu Scottu

Je li "Euforija" najbolja serija ovog ljeta?

Uz koje smo likove odmarali tijekom godišnjeg?

▲ Povratak na vrh