Lilly Singh će postati prva “Late Night Talk Show” voditeljica u zadnjih 30 godina

18.03.2019.

Youtuberka prelazi na televiziju

NBC je objavio da će indijsko-kanadska YouTuber zvijezda Lilly Singh započeti vlastitu televizijsku emisiju “A Little Late With Lilly Singh”. Singhin show će zamijeniti dugogodišnji show televizijskog voditelja Carsona Dalyja, Last Call With Carson Daly. Emisija komičarke će biti debitirana ove jeseni u rujnu.

 

 

“Lilly je doista zvijezda i oduševljeni ju imamo čast pozvati u našu NBC obitelj”, rekao je izvršni potpredsjednik NBC-a Doug Vaughan. “Ona je multi-talentirana izvođačica koja će sigurno imati veliki odnos s, ne samo svojim fanovima, ali i sa našom predanom publikom kasno u noć. Ne možemo čekati da započnemo. ”

 

 

Posljednji put kada je žena zauzela mjesto voditelja na televiziji s kasnonoćnim programom, dogodilo se krajem osamdesetih godina, kada je Joan Rivers imala svoj program, The Late Show, na Foxu, mreži koja je povijesno bila manje utjecajna od NBC-a kad se radi o kasnonoćnim emisijama.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Beauty blogeri pod povećalom zbog lažnih recenzija

Beauty brendovi u borbi za pozitivne i negativne recenzije

Victoria Beckham pokreće svoj YouTube kanal

Modni i beauty savjeti jedne od najbolje odjevenih žena današnjice

Na male ekrane vraćaju se popularne "Čarobnice"

12 godina od zadnje sezone na male ekrane vraćaju se omiljene televizijske vještice

Zašto volimo gledati televiziju u društvu kućnih ljubimaca?

Novo istraživanje pokazalo je da svaka druga osoba radije gleda televiziju u društvu kućnih ljubimaca nego u društvu partnera

▲ Povratak na vrh