Ljeto u znaku National Geographic znanstvenih radionica

02.08.2019.

U Lavender lounge baru hotela Adriatic u sklopu Ilirija Resorta i u Camping Parku Soline održane su edukativno-znanstvene radionice u režiji National Geographic Hrvatska. Mališani su imali priliku sudjelovati u kreativnom programu i na zabavan način učiti o glagoljici te izrađivati glagoljaška slova, kao i upoznati prirodu te naučiti kako ju očuvati.

Budući čitatelji časopisa National Geographic Hrvatska su uz pomoć stručnih edukatora iz agencije EX-ALTO pisali davno korištenim staroslavensko pismom, nastalim sredinom 9. stoljeća, te sudjelovali  u zabavnoj radionici Zeleni ključ putem koje su istraživali prirodu kroz igru i pokret.

Ilirija d.d., u čijem su sastavu ILIRIJA RESORT, hotels & villas i Camping Park Soline, daju osobiti potencijal za razvoj održivog turizma. Upravo održivost, ekologija i prirodna bogatstva otoka koja nisu isključivo vezana uz plaže jesu smjernice razvoja hotelijerstva u Biogradu na Moru. Camping Park Soline dokaz su njihove predanosti načelima održivosti, a uz hotele uskoro će dočekati nove goste najmodernijom ponudom u duhu održivog turizma – znanstvenim radionicama časopisa National Geographic Hrvatska.

Ukoliko ste u blizini Biograda na Moru ovoga ljeta, ne propustite bogat program događanja. Među ostalim, očekuju vas i preostale znanstvene radionice uz promociju časopisa National Geographic Hrvatska, koje će se održavati svakoga četvrtka do kraja kolovoza u Lavender Baru hotela Adriatic u sklopu Ilirija Resorta ili u Camping Parku Soline, od 10 do 12 sati.

www.ilirijabiograd.com

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Provjerite kako je bilo na National Geographic znanstvenim radionicama na Krku

U suradnji s časopisom National Geographic Hrvatska na Krku su održane znanstvene radionice za djecu na temu glagoljice i mikroplastike

Postanite član/ pretplatnik National Geographic Hrvatska

Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i poklanjamo vam bambusom obložen spremnik za piće s natpisom National Geographica Hrvatska

Glamur staroga Rima na National Geographic radionicama u Mirinama

Što nam donose radionice National Geographica?

▲ Povratak na vrh