Sve hitove Britney Spears uskoro ćemo moći vidjeti u jednom mjuziklu

14.03.2019.

'Once Upon A One More Time'

Teen zvijezda 90-ih i ranih 2000-ih Britney Spears dobiti će svoj mjuzikl na Broadwayu. ‘Once Upon A One More Time’ biti će spoj svih njezinih hit-pjesama koje je objavila u zadnjih 20 godina u priči o čitateljskom klubu čije su članice poznate princeze iz bajki poput Pepeljuge i Trnoružice.

Vijest dolazi u isto vrijeme kada njezin prvi album slavi 20 godina od izdavanja, što je pjevačica proslavila posvetom na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jan 12, 2019 at 10:07am PST

Prema piscu knjige, Jonu Hartmereu, “Pepeljuga ima egzistencijalnu krizu, koji prolazi sa svojom grupom prijateljica također princeza, a njezina je maćeha glavni antagonist. Tu je i Princ na bijelom konju i patuljak kojeg nismo ranije upoznali, tzv. osmi patuljak – i narator koji je nesretan što se njegov sustav raspada pred njegovim očima. ”

Britney je izjavila, “Tako sam uzbuđena što imam mjuzikl sa svojim pjesmama – posebno u priči koja se odvija u tako čarobnom svijetu punom likova na kojima sam odrastala, koje volim i obožavam”, rekla je Britney o predstavi. “Ovo je za mene ostvarenje sna!”

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Britney Spears se vraća u Las Vegas i izgleda odlično

Nekoć megapopularna pjevačica nastavlja s rezidencijalnim nastupima u Las Vegasu

Britney Spears u svojoj prvoj velikoj modnoj kampanji

Britney Spears i legendarni fotograf Peter Lindbergh udružili su snage za francusku modnu kuću Kenzo

Stigao je trailer za nastavak mjuzikla "Mamma Mia" koji je sniman u Hrvatskoj

Meryl Streep, Amanda Seyfried i Pierce Brosnan vratili su se u novom traileru za nastavak mjuzikla "Mamma Mia" koji je sniman na Visu

Film "Zgodna žena" postaje broadwayski mjuzikl

Bryan Adams i njegov dugogodišnji suradnik Jim Vallance rade na adaptaciji ovog čuvenog filma koji bi se kao mjuzikl trebao pojaviti na sceni Broadwaya

▲ Povratak na vrh