Nasmijte se uz ‘Ludi Božić u uredu’

09.12.2016.

Seksi Djed Božićnjak ispunjavao želje brojnim pripadnicama ljepšeg spola

U ovo predblagdansko vrijeme brojne tvrtke organiziraju tradicionalne božićne domjenke i zabave, a to je isto napravila i filmska ekipa najnovije hit komedije ‘Ludi Božić u uredu‘, predvođena Jennifer Aniston i Jason Batemanom, no na malo drugačiji način.

Sinoć je u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru održana svečana CineLady projekcija najnovijeg kino hita ‘Ludi Božić u uredu’ koji je do suza nasmijao punu kino dvoranu, a brojne pripadnice ljepšeg spola iznenadio je i atraktivan Djed Božićnjak, koji je strpljivo slušao njihove božićne i novogodišnje želje te im uročio prigodne poklone partnera – Nivea paket i magazin Story.

 

andrea-andrassycinestarcinestar_1

 

Ovaj vrući CineLady nisu propustile Jelena Rozga, Iva Balaban, Marijana Mikulić, Marija Bišćan, Andrea Andrassy, Draga Stanić, Ana Radišić, Lea Mijatović, Ecija Ivušić, Ines Preindl te mnogi drugi.

Film ‘Ludi Božić u uredu’ u distribuciji Blitza od danas možete pogledati u svim CineStar kinima diljem Hrvatske, a iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična su pozivnica da se uputite u najbliži CineStar.

Fotografije: press

Preporučujemo

Pročitajte i...

BOYY stigao u Hrvatsku

Anti-it torbice konačno u zagrebačkoj Garderobi

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Povijest francuske mode kroz predivne ilustracije Megan Hess

U novoj knjizi „Elegance: The Beauty of French Fashion“

Novi BMW X6 premijerno predstavljen u Zagrebu

'THE X6' od sada je dostupan u svim poslovnicama Tomić & Co.

▲ Povratak na vrh