Natalie Portman, Uma Thurman i ikona stila Kate Moss zasjale na 150. obljetnici Moët Impériala

31.05.2019.

Glamur Hollywooda u Champagnu

Zvijezde Hollywooda, Natalie Portman i Uma Thurman, ikona stila Kate Moss, britanski glumac Douglas Booth te tenisač Roger Federer doputovali u Champagnu na posebnu večer kako bi nazdravili u predivnom ambijentu Château de Saran s puno ljubavi i obilježili nezaboravnu obljetnicu 150. godina Moët Impérial.

 

 

Jedna od najpoznatijih šampanjskih kuća, Moët & Chandon, s ponosom je obilježila 150. obljetnicu Moët Impériala, šampanjca koji je ujedno stvarao stil kuće i kulturu uživanja u brut šampanjcima.

 

 

 

 

Moët & Chandon ugostio je mnogobrojne zvijezde u veličanstvenom novom ruhu “Château de Famille” odnosno u veličanstveno obnovljenom dvorcu Château de Saran, arhitektonskom dragulju u bujnom krajoliku Champagne, koji je s ponosom inaugurirao na vrijeme da održi spektakularnu proslavu povodom 150. obljetnice Moët Impérial.

 

 

“Oduševljeni smo što možemo pozdraviti naše počasne goste na prekrasno obnovljenom Château de Saran kako bi proslavili 150. obljetnicu Moët Impériala u velikom stilu i obilježili ključni trenutak u povijesti naše kuće”, izjavio je Stéphane Baschiera, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Moët & Chandon.

U galeriji pogledajte koje su sve zvijezde, ambasadori brendova i prijatelji Maisona nazočili ovom glamuroznom događanju:

 

Fotografije: Press

Preporučujemo

Pročitajte i...

Što Kate Moss nosi ove zime?

Holiday kolekcija poznatog modnog brenda

Supermodeli odlično nose nježne sive nijanse

Kate Moss i Natalia Vodianova oduševile su nas elegantnim odjevnim kombinacijama

Znate li čija je ovo prekrasna kći?

Kći slavne manekenke, krenula je majčinim stopama i odlično joj ide

▲ Povratak na vrh