Natječaj za posao: Elle.hr traži pojačanje!

22.11.2019.

Mjesto web novinara i urednika na vodećem modnom portalu čeka...

Elle.hr, vodeći modni portal u Hrvatskoj koji svakodnevno prati novosti iz svijeta mode, ljepote, kulture i umjetnosti te otkriva najnovije lifestyle trendove, traži web novinare i urednike!

Za zaljubljenike i zaljubljenice u modu, koji prate kulturu i umjetnost, obožavaju beauty novitete, a uz to su vrlo pismeni/e, Elle.hr je pravo mjesto na kojemu mogu brusiti svoja znanje i produbljivati interese.

Sa željom da osnažimo svoj posvećeni tim, pozivamo zainteresirane ljubitelje i ljubiteljice glossa da sudjeluju u strateškom planiranju rada portala, predlaganju tema, njihovu istraživanju te stvaranju sadržaja koji će rezonirati s našim vjernim čitateljicama.

Očekujemo budno praćenje novosti, originalne ideje, kritički autorski stav, zanimljive naslove i tekstove koji utjelovljuju Elleov signature spoj sofisticiranosti i humora, a nudimo poticajnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja, obilaženje evenata i upoznavanje s osobama koje figuriraju na domaćoj modnoj i kulturnoj sceni.

Idealan kandidat ili kandidatkinja ima iza sebe godinu-dvije iskustva rada u internetskom novinarstvu, motivirana je i spremna da joj svaki dan izgleda malo drugačije.

Pozivamo sve zainteresirane kandidat(kinj)e da svoju prijavu i životopis pošalju najkasnije do 29. studenog 2019. godine na mail posao@adriamedia.hr

Dođi, redakcija Elle.hr te čeka!

Preporučujemo

Pročitajte i...

Tri načina pripreme turske kave: za dobro jutro, nakon ručka i za druženje s prijateljicama

Bilo da je pijete ujutro, tijekom dana na poslu ili je ona povod za druženje s frendicama, kava će vas kao piće bogato kofeinom održati budnima i dati vam dovoljno energije za sve ono što trebate izvršiti tijekom dana. Iako vjerujemo kako imate svoj način pripreme kave, predlažemo da od sada način pripreme kave prilagodite dobu dana kada je pijete.

Samo dobre vijesti

Naša preporuka: svako jutro uz doručak pogledajte ovaj profil

Vrijeme je za boksačke rukavice

Q BOX-boks, yoga i aerobik u jednom

Sestre Fanning konačno kao sestre i na velikom ekranu

Adaptacija bestsellera The Nightingale

▲ Povratak na vrh